Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Βόμβα από Κριστίν Λαγκάρντ: "Πλούσιοι Έλληνες απείλησαν τη ζωή μου". Αιχμές για εφοπλιστές..







 

 

 

 

 

 

 

 

 

       Το θράσος των μεγαλοφοροφυγάδων, που εξακολουθούν να κερδοσκοπούν ασύδοτα και να νέμονται τον πλούτο της χώρας μας, δεν έχει όριο. 

Σε μια αποκάλυψη-φωτιά προέβη η διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, η οποία ανέφερε, πως όταν άνοιξε το θέμα για τη φοροδιαφυγή στην Ελλάδα, δέχθηκε απειλές για τη ζωή της! Ειδικότερα η κα Λαγκάρντ, μιλώντας στους Financial Times, ερωτήθηκε για τη φοροδιαφυγή των πλουσίων στην Ελλάδα και την παλαιότερη κριτική που είχε ασκήσει. Η απάντησή της ήταν αποκαλυπτική: 

 

«Καλύτερα να μη λέω πολλά για αυτό το θέμα, γιατί όταν μίλησα στην Ελλάδα για το θέμα των πλουσίων που φοροδιαφεύγουν, δέχθηκα απειλές για τη ζωή μου. Χρειάστηκε να αυξηθεί η προσωπική μου ασφάλεια». 

 

Η διευθύντρια του ΔΝΤ, μάλιστα, άφησε αιχμές και για τον κλάδο της ναυτιλίας στην Ελλάδα τονίζοντας «πληρώνει όντως η   ν α υ τ ι λ ι α κ ή   β ι ο μ η χ α ν ί α   τους φόρους της; Δε νομίζω;*

 

 

* “I better not say too much because, you know, when I have talked about Greece and its taxes before, I got death threats and we had to increase security,” she mutters. “But is the shipping industry really paying its taxes? Are others? I don’t think so.”

 

 

Πηγή: 

iefimerida.gr, και Financial Times. Αυτούσια η συνέντευξη, εδώ: 

http://www.ft.com/intl/cms/s/0/4c506aec-3938-11e4-9526-00144feabdc0.html#axzz3DA1YzUeU


16 σχόλια:

  1. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΕΜΒΗ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΔΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΠΟΙΟΣ Ή ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΚΟΤΖΑΜ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ Ή ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΕΦΟΠΛΙΣΤΙΚΟ Ή ΜΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟ; ΛΕΩ ΤΩΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ?
      ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΡΟΥ ΠΟΙΟΣ?
      ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΑΠΕΙΛΗ?
      Καλα βρε εισαγγελεις τι καθεστε και ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ?
      ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
      ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ?
      Η ΚΥΠ Η ΕΥΠ Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ?
      ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΛΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΜΟΔΟΒΑΡ ΕΝΝΟΩ...
      Στα προθυρα υστεριας μας φερατε παλι του Αλμοδοβαρ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ.....

      Διαγραφή
  2. Καμμιά δήλωση από τους πολιτικούς μας, ιδιαίτερα από τους κυβερνώντες; Άκρα του τάφου σιωπή... Πάλι καλά που δε διαψεύσανε την Christine Lagarde!
    Από την άλλη, πώς να τα βάλεις π.χ με το καμάρι μας, την ποντοπόρο ναυτιλία μας... Που κάνει και φιλανθρωπίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαίνεται κάτι κινείται στο θέμα. Ως πού θα φτάσει, δύσκολο να προβλέψει κανείς. Ήδη το ανέφερε ο Τσίπρας και η ΔΗΜΑΡ ζήτησε έρευνα και πολύ σωστά. Ο Σαμαράς τί να πει. Ότι μετά από χίλιες πιέσεις της Τρόικας, ξεκίνησε διαδικασίες για την καταβολή έκτακτης εισφοράς από τους εφοπλιστές, αλλά τις τρενάρει και ότι ενώ βεβαιώθηκαν 100 εκατομμύρια οφειλές των ναυτιλιακών επιχειρήσεων στο ΝΑΤ, ούτε καν αυτές έχουν καταβληθεί!

      Διαγραφή
  3. Ας μας αφησει ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΗΣΥΧΟΥΣ η κυρια που την ψαχνουν στην Γαλλια για ΛΑΔΩΜΑ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΕΡΕΓΓΥΑ .Ξαφνικα αγαπησαμε την ΑΡΧΙΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ και γιναμε λωτοφαγοι επειδη πεταξε μια κουβεντα...ΕΕΕΕ ΟΧΙ ΔΑ ΜΑΝΤΑΜ ΛΩΤΟΦΑΓΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΝΙΓΗΡΙΑ Η ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ .....ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ....ΟΛΟΙ.
    ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟΟΟΟΟΟ ΛΩΤΟΦΑΓΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ.Οτι πεταξει το καθε διεθνες λαμογιο το ΧΑΦΤΟΥΜΕ ΑΜΑΣΗΤΟ.ΒΡΕ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΠΟΥ ΜΑς ΕΛΕΓΕ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΙΖΑΤΕ ?Ξεχασατε την σπεκουλα απο τους νομπελιστες με την πιθανοτητα ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ..
    ΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ?ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ?Να κανεις αντιπολιτευση με τα λογια του καθε διεθνους λαμογιου που ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ιθαγενους......ΣΙΓΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ .....ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ που εχει πολιτες και οχι ιθαγενεις.....Αντε τωρα υπερασπιστητε την δεν θα μου κανει καμμια εντυπωση ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ......ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΜΝΗΜΗ.ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΑΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το θέμα της τεράστιας φοροδιαφυγής και των πρωτοφανών προνομίων του μεγάλου κεφαλαίου στην Ελλάδα, έχει τεθεί πολλές φορές από τους δανειστές μας και συζητείται πολύ συχνά στην Ευρώπη με συχνά δημοσιεύματα εγκρίτων μέσων ενημέρωσης.
    Οι δανειστές μας και το ΔΝΤ το θέτουν όχι γιατί μας αγαπάνε, αλλά διότι διαπίστωσαν πως το χρέος δε βγαίνει μόνο με την αλύπητη λιτότητα, τοι κόψιμο των συντάξεων και την περικοπή σε υγεία και παιδεία. Χρειάζεται να δώσουν και οι σκανδαλωδώς έχοντες.
    Φυσικά η κυβέρνηση έχει γελοιοποιηθεί τελείως και την α' φορά ζήτησε στους εφοπλιστές να καταβάλλουν εθελοντικά (!!!) και τη β' φορά μετά από πίεση τρόικας βεβαίωσε χρέη αλλά δεν τα εισπράττει με διάφορες δικαιολογίες.
    Η Λαγκάρντ ό,τι και αν εκπροσωπεί, έχει δίκιο. Και μάλιστα ότι το κεφάλαιο αλωνίζει το γνωρίζουμε και πριν το ξεστομίσει. Για τις απειλές, ας την ρωτήσουν αν τολμάνε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και εγω που νομιζα οτι η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ αξιωματικη και μη ειναι για να κανει τις ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ που δεν μπορει η δεν θελει να κανει η κυβερνηση ΕΙΜΑΙ ΑΦΕΛΗΣ?Γιατι κανεις δεν την ρωταει ?ΕΠΕΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΜΟΥΓΚΑ ?
    ΑΑΑΑΑΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ αλλα κανεις δεν ρωταει Και αυτο τυπικα ελληνικο.Η Εικονα της κυβερνησης και εικονα της αντιπολιτευσης ειναι οι δυο οψεις της ιδιας κοινωνιας.Οι καλοι οι κακοι και οι ασχημοι των γουεστερν...φευ......


    ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΣΥ
    ΟΧΙ ΕΣΥ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ
    ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ
    ΚΩΛΟΛΟΚΥΘΙΑ.....ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και πριν Αριστογειτων λαλησει ηρθε η δευτερη απειλη.
    και εγω και εγω ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΑ ειπε το μειρακιον Και τι κανατε κυριε αρχηγε της αξιωματικης αντιπολιτευσης?Πηγατε στον εισαγγελεα ?
    ααα οχι περιμενα να το πει η Λαγκαρντ
    Και πριν συνελθουμε ΤΡΙΤΩΣΕ ΤΟ ΚΑΚΟ .
    Και εγω και εγω απειληθηκα επε η δουρεια ιππος...
    Και που το επατε μανταμ πηγατε εισαγγελεα?
    ααααα το ειπα στον προηγουμενο και αυτος ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ.....
    αν αυτο δεν ειναι ΚΩΛΟΚΥΘΙΑ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΛΟΥΣ
    ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΤΕ.....ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΑΠΕΙΛΗ........?
    Μετα σας λεω για καθρεφτες ΓΙΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ και δεν σας αρεσει.
    ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ.ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ και οι γκομενες .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΟΙ ΤΕΩΣ ΟΙ ΝΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν είναι μόνο η Λαγκάρντ.Και ο Σόϊμπλε και άλλοι έχουν αναφερθεί στα σκανδαλώδη προνόμια των πλουσίων στην Ελλάδα, που φοροδιαφεύγουν. Ο διεθνής τύπος κάνει πολύ συχνά ρεπορτάζ για τις οικογένειες που κυβερνούν ουσιαστικά τη χώρα μας. Μόνο εμείς δε θέλουμε να ξέρουμε. Μακάρι εξ αφορμής της καταγγελίας της Κρ. Λαγκάρντ να ανοίξει το θέμα. Πρέπει να καταλάβουν όλοι οι Έλληνες πως για να συνέλθει η χώρα δεν αρκεί μόνο οι μεταρρυθμίσεις και τα διάφορα ΕΝΦΙΑ., αλλά πρέπει να μπει ένα τέλος στα προνόμια των λίγων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ16 Σεπτεμβρίου 2014 στις 9:32 π.μ.

    ΟΙΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ εχουν καταλαβει οτι δεν παιζουμε την κωλοκυθια ?
    η περιμενουμε τον Σοιμπλε ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΚΛΟΠΗ?
    ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΠΑΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ
    Ο κοσμος τοχει τουμπανο και την φοροκλοπη και το ρεζιλι των πολιτικων και απορουν πως τους ψηφιζουμε ΔΕΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΛΙΓΟΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΜΕ ΜΕΣΑΙΑ.
    ΚΑΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ χωρις αποδειξεις τα εσοδα δεν αυξανονται μειωνονται.
    ο Ελληνας κλεβει τον εαυτο του και οι πολιτικοι τον Ελληνα.
    και ολοι μαζι ζηταμε ελεημοσυνη ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΛΟΥΤΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΥΜΑΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.Δεν εχει παρα να δει κανεις τα εσχες για να το διαπιστωσει.....Ανεργοι παμπλουτοι βολευτες..χωρις ενα ενσημο που ψηφιζονται απο ιθαγενεις.....ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ελπιζω και ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ και να καταγγειλουν στον εισαγγελεα στοιχεια.Δεν θελω ουτε να ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΟΤΙ απλα πετανε λογια του αερα.Οσο για την κυρια ΔΝΤ δεν περιμενω ΤΙΠΟΤΑ..Πρωτη φορα θα ειναι που θα κανει την παπια ?
    ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ να εχουμε τουλαχιστον σοβαρη αντιπολιτευση γιατι ΣΟΒΑΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ..οχι την παπια ΠΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά, εσύ κάνεις ότι δεν ξέρεις ότι ζούμε στη χώρα των μαφιόζικων μεθόδων; Από τους νονούς της νύχτας μέχρι ψηλά, πολύ ψηλά, μα πάρα πολύ ψηλά! Επειδή η Λαγκάρντ εκπροσωπεί το ΔΝΤ και τα συμφέροντα διεθνών οικονομικών και τραπεζικών κύκλων, σημαίνει ότι λέει ψέμματα; Ή περιμέναμε τη Λαγκάρντ να μας τα πει αυτά, όπως και για τους απλήρωτους φόρους των πλοιοκτητών, γιατί τάχα δεν ξέρουμε ότι αυτά συμβαίνουν στην Ελλαδίτσα... Τώρα μίλησε και ο Ρακιτζής, ότι η δικαιοσύνη αθωώνει αυτούς που στελνει ως ενόχους, αν πρόκειται για μεγάλα ονόματα. Κι αυτός λέει ψέμματα; Τάχα είμαστε ανίδεοι. Ή θα ρωτάμε με την ερώτηση κάθε λαμόγιου: Αποδείξεις έχεις; Άρα είμαι αθώος. Αλλού αυτά. Έχουμε αθωώσει στην Ελλαδίτσα κόσμο... Έχουμε σταματήσει στην Ελλάδίτσα έρευνες... Έχουμε κουκουλώσει στην Ελλαδίτσα πράματα...
      Άσε λοιπόν τη λύσσα να γράφεις απανωτά μακρόσυρτα σχόλια για να χαλάσεις τη συζήτηση μεταξύ σοβαρών αναγνωστώ ν και για να σκεπάσεις τα σαμαρικά αίσχη και τα αίσχη ενός σάπιου συστήματος.
      Δεν άκουσα όμως να πεις λέξεη για το ψητό. Πληρώνουν οι μεγάλοι φόρους; Χρωστάνε οι ξεφτιλισμένοι στο ΝΑΤ ή όχι;

      Διαγραφή
  11. Ειθισται οποιος φωνασκει μετα να ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ. Τι εχετε να πειτε για το οτι ΜΑς ΑΚΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ. ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ.
    Εγω που ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ περιμενω τοσο απο την κυρια δεν με μελει του ΔΝΤ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. να καταθεσουν στην ερευνα..
    Το θεμα της αναρτησης ειναι Η ΑΠΕΙΛΗ δεν ειναι τα χρεη.Αλοιμονο οποιος ΜΕΓΑΛΟ χρωσταει ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ να του επιτρεπεται να απειλει ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ .Αυτο φαινεται ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ. Το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ θεμα ειναι οι ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ γενικως....και τα σαμαρικα αισχη για ΤΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ.....ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ .....
    Αν αυτο ειναι κριτηριο σοβαροτητας ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ.
    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΔΕ ΔΙΠΛΑ οταν γραφουν με τεοια ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ που αποδεικνυει ακριβως οτι ισχυριζομαι ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καμμιά ανακοίνωση από τον Βενιάμη τον πρόεδρο των πλοιοκτητών; Μπα, αφού συμφώνησε με Σαμαρά για - άκουσον, άκουσον - εθελοντική προσφορά! Κοντολογής, δωστε ότι έχετε ευχαρίστηση! Άμα δεν τους πιάσει κι αυτούς η δαγκάνα των δανειστών και των τροικανών η του ΔΝΤ τώρα, τέρμα, δε θα πιαστούν ποτέ και θα πληρώνουμε όλοι οι άλλοι εκτός απ' αυτούς. Και το κυριοτερο θα παραμείνουμε ένα τριτοκοσμικό κράτος μέσα στην Ευρώπη, τρομάρα μας, χωρίς παιδεία, υγεία και θα ρουφήξουν όλους τους παραγωγικούς τομείς τα αρπακτικά τα εγχώρια και τα ξένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σας το ελεγα εγω την απειλησα .ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΣΤΟ ...ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ....
    ΚΑΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ?ΝΑ ΣΑΝ ΣΕ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΗΝΤΗΣΕ .....μεσω κυκλων της γιατι στον εισαγγελεα σιγα μην απαντησει σε ΑΦΡΙΚΑΝΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.Αυτα εγω τα θεωρω ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΙΘΑΓΕΝΩΝ το να περιμενουμε την καθε κυρια δεν με μελει του δντ να μας λυσει τα προβληματα μας.
    Ξερω οτι σας χαλαω το παρτυ αλλα κατανταει ΑΣΤΕΙΟ η επικληση της Λαγκαρντ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΗΜΑΙΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ οσο θα υοαρχουν σημαιες ευκαιριας και αυτο το ξερει καλυτερα απο ολους η κυρια Αυτα που λεει ειναι για καταναλωση των ιθαγενων της Νιγηριας παλι μας εμπλεξε...με .ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ.
    Τωρα αν θελετε να βρισουμε τον ΣΑΜΑΡΑ εεεεεεχουμε τοσαΣΟΒΑΡΑ που δεν χρειαζεται να γελοιοποιουμαστε,υποστηριζοντας την κυρια ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΔΩΡΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.....ΓΝΩΣΤΗ.
    Αναρωτιεμαι αν με πιανει το ποινικο μερος για αυτα που γραφω οποτε κοψτε τα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή