Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Λόγω καλοκαιριού, ας ελαφρύνουμε λίγο το βαρύ κλίμα γύρω μας. Λοιπόν : Η λίστα των καλοντυμένων γυναικών από το vanity fair

    
Ιδού, λέει, ποιες είναι οι  πιο καλοντυμένες του 2011:

,      KARLA BRUNI-SARKOZY, singer-songwriter, actress, First Lady of France
       SHEIKHA MOZA BINT NASSER OF QATAR, wife of the Emir of Qatar
       THE DUCHESS OF CAMBRIDGE, wife of the future King of England
       ANDREA DELLAL, mother of four
       CAREY MULLIGAN, actress
       CHRISTINE LAGARDE, managing director, International Monetary Fund
       TILDA SWINTON, filmmaker and actress
       LIZZIE TISCH, entrepreneur
       PRINCESS CHARLENE OF MONACO, former Olympic swimmer and wife
       of AlbertII, Prince of Monaco
       JANE LAUDER WARSH, president of Origins and Ojon
       Η αλήθεια είναι ότι δεν τις γνωρίζουμε όλες για να εκφέρουμε γνώμη. Όμως για κάποιες που γνωρίζουμε, έχουμε σοβαρές; ενστάσεις. Π.χ. πρώτη η Κάρλα Μπρούνι ;  Κατά τη γνώμη μας,  όχι ! Αν και στυλιστικά είναι γενικά σωστή και άψογη πολλές φορές, δεν αποπνέει σιγουριά με αποτέλεσμα να δίνει την εικόνα κρεμάστρας κομψών ρούχων !




Πολύ κομψή είναι σίγουρα η ισχυρή κυρία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ. Συνδυάζει άψογα τη  σοβαρότητα με τη γαλλική κομψότητα και θηλυκότητα. Η όλη εικόνα της φανερώνει αυτό που είναι, μία εργαζόμενη γυναίκα με ισχυρή προσωπικότητα όμως, που δε χρειάζεται ομάδα από στυλίστες σαν τη Κάρλα Μπρούνι.    


           Κατά τη γνώμη μας πάντως, η κομψότερη είναι η Μισέλ Ομπάμα, διότι ανέδειξε ένα στυλ μακριά από τα καθιερωμένα κλισέ. Πολύ ανθρώπινη, με φυσικότητα,  χωρίς να απαρνηθεί την κοινωνική και φυλετική  της καταγωγή και μέσα από  "'στυλιστικά λάθη " κατάφερε να δημιουργήσει το δικό της ξεχωριστό στυλ : Αυτό της καθημερινής γυναίκας, που πάντα κάνει προσπάθειες για το καλύτερο, δίχως άγχος και υστερία για την τέλεια εμφάνιση!

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου