Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Μαφία και στους....... λουκουμάδες !!!

Σπείρα "πωλούσε" προστασία σε μικροπωλητές λουκουμάδων και τους απαγόρευε με απειλές για τη σωματική τους ακεραιότητα να πουλήσουν το προϊόν τους στους λουόμενους. Οσοι δεν υπέκυπταν στις απειλές την πλήρωναν ακριβά χάνοντας το εμπόρευμά τους.

Στην «τσιμπίδα» η μαφία των... λουκουμάδων
Όλα ξεκίνησαν μετά από καταγγελίες ότι δύο Βούλγαροι κι ένας Έλληνας, πρώην πρωταθλητής της πάλης με βία και απειλές πουλούσαν προστασία σε μικροπωλητές λουκουμάδων στη παραλία Παλιούρη της Χαλκιδικής. Οσοι μάλιστα δεν υπέκυπταν στις απειλές την πλήρωναν ακριβά χάνοντας το εμπόρευμά τους.
Για να πιαστεί στα πράσα η σπείρα των λουκουμάδων, η αστυνομία σχεδίασε μυστική επιχείρηση κατά την οποία αστυνομικός παρίστανε τον μικροπωλητή και επιδίωξε παρά τις απειλές να κατευθυνθεί στην πολυσύχναστη παραλία. Ο αστυνομικός δέχτηκε επίθεση και ακολούθησε η σύλληψή των δραστών.
Όπως προέκυψε, τα μέλη της σπείρας αποθήκευαν τους λουκουμάδες σε παλιό ξενοδοχείο της περιοχής και στη συνέχεια τους διακινούσαν με αλλοδαπούς μικροπωλητές
Οι δράστες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πολυγύρου ενώ σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της εκβίασης και της πλαστογραφίας αλλά και για το πλημμέλημα της παράβασης διατάξεων του υγειονομικού κώδικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου