Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Ο φασισμός της ηχορύπανσης των μπαρ στην Αρτέμιδα ( mail αναγνώστη )


 
Αυτή τη στιγμή που γράφω στον υπολογιστή μου ακούω συγχρόνως ανάμικτα είδη μουσικής από διάφορα μπαρ της Αρτέμιδας Αττικής και η ώρα είναι 1.50 τα μεσάνυχτα! Ένα απ' αυτά μάλιστα, όσο περνάει η ώρα αυξάνει τα ντεσιμπέλ!
Στα τοπικά μπλογκς διαβάζω ότι ο Δήμος Σπάτων - Αρτέμιδος συνεχίζει να χορηγεί άδειες μουσικής στα νυκτερινά κέντρα παρά τις αντιδράσεις των δημοτών ( γίνονται ακόμη και συμπλοκές με περιοίκους για το θόρυβο ). Αναρωτιέμαι πώς είναι δυνατόν η πλειοψηφία που πήρε το Δήμο και κυβερνάει τις δύο πόλεις να μην κάνει απολύτως τίποτα. Μάλιστα είναι απολύτως αληθές ότι αντιδήμαρχοι συνεργάζονται με τέτοια κέντρα, τα βαπτίζουν χορηγούς διοργανώνοντας εκδηλώσεις εκεί από κοινού με δημοτική σύμβουλο εντεταλμένη επί των πολιτιστικών (!) παραβλέποντας πέραν των παράνομων εκκωφαντικών ντεσιμπέλ, τις κραυγαλέες καταπατήσεις δημόσιων χώρων και παραλιών,  καθόσον οι εν λόγω "επιχειρηματίες" δεν πληρώνουν συνήθως τίποτα στο Δήμο για τέτοιες χρήσεις.
      Άραγε γνωρίζουν οι αιρετοί μας άρχοντες τί συνέπειες έχει αυτή η συμπεριφορά ; Δε μιλώ φυσικά για την οργή των δημοτών που απειλούν για ακραίες δυστυχώς πράξεις εναντίον των υπευθύνων, αλλά για τις νόμιμες διαδικασίες που έχουν ήδη ξεκινήσει από φορείς και μεμονωμένους πολίτες.
      Προφανώς οι διοικούντες δεν έχουν αντιληφθεί ότι η σύνθεση του πληθυσμού έχει αλλάξει και δεν υπάρχει περίπτωση πλέον να αποφύγουν τις συνέπειες όπως στο παρελθόν.-


ΣΧΟΛΙΟ ΑΤΤΙΚΑΝΕΤ :

Κρίμα για την πόλη της Αρτέμιδος να οδηγείται στα νύχια των ανθρώπων της νύχτας.. Με τέτοια παραλία χιλιομέτρων, που όμοιά της δεν υπάρχει πουθενά στην Αττική, θα μπορούσε να διαμορφωθεί σε τόπο ευλογίας για κατοίκους και επισκέπτες ! Το μόνο που θα μπορούσαμε να πούμε στους δημότες είναι : ΒΑΛΤΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ, ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου