Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Wikileaks: Νέες αποκαλύψεις για δημόσια πρόσωπα !

.

   Μετά τις αποκαλύψεις για δημοσιογράφους και τα ελληνικά ΜΜΕ, σειρά έχουν και άλλα δημόσια πρόσωπα, κυρίως πολιτικοί αλλά όχι μόνο. Για τους πολιτικούς δεν πρόκειται για έκπληξη, απλώς μια ακόμη επιβεβαίωση... Μοναδική έκπληξη ένα πολύ γνωστό δημόσιο πρόσωπο, ο καθηγητής Μπαμπινιώτης. Η αλήθεια είναι, ότι για έναν ανεξήγητο λόγο, ήταν πάντα και σταθερά, "πανταχού παρών" και ιθύνων νους,  σε ότι αφορά την εκπαίδευση στη χώρα μας, εν είδει μοναδικού γκουρού.. Τελικά η απορία λύθηκε.

Ιδού οι αναφορές των Wikileaks :

ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ : Ενημερώνει την αμερικανική πρεσβεία για το σύστημα εισαγωγής στα πανεπιστήμια, την «υπέρμετρη πολιτικοποίηση» των φοιτητών και το άσυλο.
http://bit.ly/nFFY5T
.
ΑΠ. ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ, ΧΡ. ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ,  ΕΛΣΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ : Αυτοί οι βουλευτές της ΝΔ συζητούν με την πρεσβεία για τα εσωτερικά του κόμματος και της κυβέρνησης.
http://bit.ly/qKIcpY
.
ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ :Λεπτομερέστατη αναφορά στην αμερικανική πρεσβεία για την αναδιοργάνωση αστυνομίας και μυστικών υπηρεσιών.
http://bit.ly/mXad2y

.
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ : Η πρεσβεία προειδοποιούσε ότι ο πρωθυπουργός πρέπει να χρησιμοποιήσει την κατάλληλη ρητορική ώστε να αποφύγει τον χαρακτηρισμό «αμερικανάκι» (the little American label).
http://bit.ly/nt50v8
.
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ : Συζητούσε με την αμερικανική πρεσβεία, το ρόλο που θα μπορούσαν να παίξουν οι ΗΠΑ στις αλλαγές στην ανώτατη εκπαίδευση.  Η ιδιωτικοποιήση των πανεπιστημίων μπορεί να διαλύσει το ΠΑΣΟΚ είπε η υπουργός. Συνάντηση του προέδρου του Deree College στο υπουργείο ζήτησε ο Αμερικανός πρέσβης. 
http://bit.ly/nk3TsA
.
ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ : «Παλιά φίλη της Αμερικής», έδωσε σκληρή μάχη για την αγορά F-16 έλεγε η Lockheed Martin αλλά η απόφασή της απορρίφθηκε από τον προηγούμενο υπουργό εξωτερικών του Καραμανλή (Μολυβιάτης).
http://bit.ly/plHKqW
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου