Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023

Το συγκλονιστικό βίντεο με τον Παλαιστίνιο στην ελληνική T.V.

 

 


 

 

                  

 

 

Πλήρες το βίντεο, εδώ:

 

 

 

  Την ώρα που μαίνονται σφοδρές συγκρούσεις στη λωρίδα της Γάζας και οι δυο πλευρές καταμετρούν χιλιάδες νεκρούς, Παλαιστίνιος πρόσφυγας, που ζει στην Ελλάδα, είχε έναν έντονο διάλογο με την Τατιάνα Στεφανίδου για τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Μιλώντας στον Alpha, ο Παλαιστίνιος πρόσφυγας Μοχάμεντ Ελ-Μπάτα, έντονα φορτισμένος, άσκησε σκληρή κριτική στα ΜΜΕ κατηγορώντας τους για μεροληψία και αποσιώπηση φρικτών εγκλημάτων σε βάρος των Παλαιστινίων για πολλά χρόνια.

Διότι είναι γεγονός, πως η πληροφόρηση στα δυτικά ΜΜΕ προέρχεται συντριπτικά από την πλευρά του Ισραήλ, ώστε να μην ξέρει κανείς ποια είναι fake news και ποια όχι. Άλλωστε είναι γνωστό, πως πάντα εν καιρώ πολέμου οι τόνοι της προπαγάνδας στις αντιμαχόμενες πλευρές είναι συνεχείς, με αποτέλεσμα να συσκοτίζεται η αλήθεια.

Αυτό όμως που είναι βέβαιο σε αυτή την ανοιχτή πληγή της Μέσης Ανατολής, είναι ότι χιλιάδες σκοτώνονται, Και στο πεδίο των μαχών και άμαχοι. Μια τεράστια ανθρωπιστική καταστροφή ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια μας, αφού εκτός από τον καθημερινά αυξανόμενο αριθμό των νεκρών, ένα εκατομμύριο άνθρωποι εξωθούνται στην προσφυγιά, κάτω από αισχρές συνθήκες φτώχειας και αποκλεισμού... 

Και όλα αυτά δίπλα μας, στη γειτονιά μας... 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου