Κυριακή 23 Αυγούστου 2020

Διάρρηξη στο σπίτι της Εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη

 

 

 

 Novartis: Ποιούς εμπλέκει το FBI | Sofokleousin

 

 

 

      Άγνωστος ή άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι της εισαγγελέως Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη και έκαναν άνω – κάτω το γραφείο της. Στο σπίτι της εισαγγελέως, στην περιοχή της Ακρόπολης, μετέβησαν σήμερα, σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και και άνδρες της προσωπικής ασφάλειας της εισαγγελέως, προκειμένου να διαπιστώσουν τη διάρρηξη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η καθαρίστρια του σπιτιού, που πήγε νωρίς το πρωί για να καθαρίσει, διαπίστωσε ότι η πόρτα ήταν παραβιασμένη και διάφορα πράγματα ήταν ανακατεμένα. Η γυναίκα δεν μπήκε στο σπίτι και αμέσως ενημέρωσε τηλεφωνικά την κ. Τουλουπάκη, η οποία επέστρεφε σήμερα από τη γενέτειρα της, την Κρήτη και πληροφορήθηκε ότι διέρρηξαν το σπίτι της, ενώ βρισκόταν εν πλώ.

Δήλωση για το περιστατικό έκανε ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, κάνοντας λόγο για απειλητικό μήνυμα. Υποστήριξε πως «το παρακράτος δεν πρόκειται να σταματήσει πουθενά. Δεν του αρκεί η ποινική δίωξη, που άσκησε παράνομα η Βουλή».Ο κ. Παπαγγελόπουλος υπενθύμισε, πως είχε δηλώσει δημόσια ότι φοβάται πως κινδυνεύει και η ζωή του. «Θέλουν να μου κλείσουν το στόμα και μετά τη διάρρηξη Τουλουπάκη, επιβεβαιώνομαι. Τα συμφέροντα είναι τεράστια».

 

 

 

Ποινική δίωξη κατά της Ελένης Τουλουπάκη - Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online                                      

 

 

Το επόμενο θα είναι να με σκοτώσουν", δηλώνει η  Ελένη Τουλουπάκη 

 

       "Εχω γίνει ο υπ΄αριθμόν ένα στόχος. Το επόμενο θα είναι να με σκοτώσουν"! είναι τα πρώτα λόγια της εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη, μετά την περίεργη - παρακρατικού τύπου διάρρηξη στο σπίτι της, από όπου - όπως φαίνεται μέχρι στιγμής - οι άγνωστοι δράστες δεν αφαίρεσαν συσκευές, ή αντικείμενα αξίας, ωστόσο έκαναν άνω κάτω το γραφείο της.  Το όνομα της Ελένης Τουλουπάκη βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στο επίκεντρο της ειδησεογραφίας, καθώς διερευνώνται οι χειρισμοί της στην υπόθεση Novartis. 

 

Πηγές: cnn.gr, avgi.gr, iefimerida.gr


 



2 σχόλια:

  1. Η ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοντεύουν να μας πείσουν πως για το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ Νοβάρτις φταίει η Τουλουπάκη και ο Παπαγγελόπουλος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή