Σάββατο 15 Αυγούστου 2020

Βαρυσήμαντη δήλωση Γονίδη: Ανησυχεί για τον πολιτισμό!

 

 

 Δια στόματος Σταμάτη Γονίδη η απάντηση για την απουσία του Νότη Σφακιανάκη  από τον Βοτανικό | Greek Music To The Max

 

 
 

   Δε μας έφτανε το διάγγελμα Μητσοτάκη, είχαμε και ...διάγγελμα του Σταμάτη Γονίδη. Ο γνωστός αοιδός παραλιακής και περιχώρων άστραψε και βρόντηξε, επειδή μέχρι τις 31 Αυγούστου το ωράριο των νυχτερινών μαγαζιών θα είναι έως τις 12. 

Και τί δεν είπε:

Ότι επειδή δεν επιτρέπεται να "άδουν" μετά τις 12 στα νυχτερινά κέντρα, καταστρέφεται ο πολιτισμός!

Ότι προέχει η ευημερία του λαού (που κατά τον Γονίδη, πλήττεται, επειδή μειώνεται ο τζίρος των σκυλάδικων...)

Επίσης μίλησε, σε άψογα ελληνικά, για επιβλητικούς (sic) και ...παράνομους νόμους. 

Μας "απείλησε" δε, ότι θα πάψει να έχει υπομονή. 

Στο τέλος, για να είναι όπως πρέπει ένα διάγγελμα μέρες πού 'ναι,  επικαλέστηκε και τη βοήθεια της Παναγίας.* 

 

     Μπορεί να φαίνεται φαιδρό, αλλά δεν είναι. Από τον καιρό του αλήστου μνήμης Βαγγέλη Γιαννόπουλου, ο οποίος είχε αποκαλέσει τα μαγαζιά αυτού του είδους, πολιτιστικά κέντρα, δεν άλλαξαν και πολλά. Μάλλον προς το χειρότερο πήγε η κατάσταση, αφού η "νύχτα" ζει και βασιλεύει, επιβάλλει τους δικούς της νόμους και το κυριότερο, γαλουχεί γενιές. Και αντί ο κάθε Γονίδης να αναφέρεται έστω σε ψυχαγωγία ή διασκέδαση, τολμάει και πιάνει στο στόμα του τον όρο πολιτισμός. Όλα ίσωμα.... 

 

 

 

* Ιδού και το κείμενο του ...διαγγέλματος:

«Δεν έχουν προφανώς αντιληφθεί αυτοί που λαμβάνουν αποφάσεις για εμάς, κλεισμένοι μέσα στα γραφεία τους και με εξασφαλισμένο τον μισθό τους, τι καταστροφή προκαλούν στον πολιτισμό και την οικονομία της χώρας και μακροπρόθεσμα χωρίς κανένα αντισταθμιστικό όφελος για την δημόσια υγεία. Δεν υπάρχει νόμος που να είναι πιο ισχυρός από την ανάγκη…Η ευημερία του λαού είναι ο υπέρτατος νόμος και μόνο! Όσο πληθαίνουν οι επιβλητικοί νόμοι τόσο πολλαπλασιάζονται αντίστοιχα οι παράνομοι. Υπάρχει κάποιο σημείο πέρα από το οποίο η υπομονή παύει να είναι αρετή.

Εύχομαι σε εσάς φίλοι μου ψυχική και σωματική υγεία.  

Η Παναγία μαζί μας!  

Σταμάτης»


2 σχόλια:

  1. Καμμιά κυβέρνηση δεν τα έβαλε με τη νύχτα. Είναι αδύνατο να πάμε μπροστά ως χώρα αν η κατάσταση παραμείνει έτσι ανεξέλεγκτη και να είναι οι Γονιδηδες και λοιποί, λαϊκά είδωλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ!!!! ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ. ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ , ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ... ΚΑΙ ΛΕΓΕ ΛΕΓΕ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή