Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

Μέρες κορωνοϊού...

 

 

 

 

- Ο Κικίλιας εκλιπαρεί γιατρούς, νοσηλευτές και παραϊατρικό προσωπικό να κάνουν αίτηση πρόσληψης στο ΕΣΥ, με διετή σύμβαση, λες και δεν τους χρειαζόμαστε περαιτέρω. Και επειδή βλέπει απροθυμία από γιατρούς και λοιπούς να γίνουν θύματα και ήρωες ...διετούς συμβάσεως, τους υπόσχεται (έτσι, γενικώς και αορίστως), ότι θα παραμείνουν. Περί αξιοπρεπούς μισθού, άχνα βέβαια.

 

 - 200% αυξήθηκαν απολυμαντικά και αντισηπτικά, αλλά τον  αρμόδιο υπουργό, (ως γνωστόν έχουμε τον Άδωνη, υπουργό Ανάπτυξης!), τον αφήνει αδιάφορο το θέμα. Όχι, είπε, δεν είναι αισχροκέρδεια, απλώς θέμα προσφοράς και ζήτησης!!

 

- Παρ' όλα αυτά τα δραματικά, η ζωή συνεχίζεται: Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης παράγγειλε για το Πάσχα 81 φωτιστικά στολίδια για τους δρόμους (λαγουδάκια, κοκοράκια, αυγουλάκια κλπ),  αξίας 74.400 ευρώ!

 

- Χαμός έγινε στα Μέσα για τη Θεία Κοινωνία σε σχέση με τον κορωνοϊό. Για τη σταδιακή αύξηση του ορίου σύνταξης στα 72 χρόνια, κάτι πήρε τ' αυτί μας, αλλά δε μας απασχολεί τόσο αυτό...

 

- Επίσης, κάτι άλλο, πολύ σημαντικό: Η νεοεκλεγείσα Πρόεδρος Δημοκρατίας κα Αικατερίνη Σακελλαροπούλου ζήτησε να αναγράφεται στα έγγραφα ως Κατερίνα. Άραγε, έτσι υπέγραφε και τις αποφάσεις στο Συμβούλιο Επικρατείας ή για την Προεδρία της Δημοκρατίας θέλει κάτι πιο τσαχπίνικο; 


 

 

1 σχόλιο:

  1. Κανένα πρόβλημα με την Πρόεδρο. Και Κατερίνα και Κατίνα, όπως θέλει θα την λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή