Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Έχασε τη μάχη ο ειδικός φρουρός Στ. Λαζαρίδης που είχε τραυματιστεί στα Ζωνιανά πριν οκτώ χρόνια







«Εφυγε» ο ειδικός φρουρός Στάθης Λαζαρίδης που τραυματίστηκε σε επιχείρηση της ΕΛΑΣ στα Ζωνιανά       Είχε τραυματιστεί σοβαρά από καλάσνικοφ, σε επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ για ελέγχους με σκοπό τον εντοπισμό χασισοκαλλιεργειών,  στα Ζωνιανά της Κρήτης το 2007. Ο ίδιος και συνάδελφοί του επέβαιναν σε 12 τζιπ και δέχτηκαν καταιγισμό πυρών από άγνωστους δράστες. Τραυματίστηκαν τρεις και ανάμεσά τους ο 27χρονος Στάθης  Λαζαρίδης, πατέρας ενός μωρού μόλις δύο μηνών, σοβαρά.  

Διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση και όλα αυτά τα χρόνια έδινε τη μάχη προκειμένου να μπορέσει να αποκτήσει επαφή με το περιβάλλον του. Η πολιτεία φρόντισε να τον στείλει και σε κέντρο αποκατάστασης στο Ισραήλ, αλλά η νοσηλεία δεν είχε αποτέλεσμα.

Τελικά δεν τα κατάφερε και σήμερα άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν..

 

 

 

2 σχόλια:

  1. Αυτή είναι η κοινωνία και το κράτος μας. Να υπάρχει προστατευόμενη από πολιτικούς περιοχή των χασισέμπορων και η προστασία να συνεχίζεται και μετά τη δολοφονική απόπειρα. Το κράτος των Ζωνιανών ακλόνητο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟΡΘΗΤΟ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΖΩΝΙΑΝΩΝ! ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΟΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Ο ΤΟΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ! ΤΟΣΟ ΥΨΗΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ. ΠΗΓΕ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΟ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗ..... ΝΑ ΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ...

      Διαγραφή