Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Συνελήφθη ο υιός Μπόμπολας για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα





http://www.b2bconstruct.gr/UserFiles/08a28564-966c-4229-a15e-65a2fd15a70b/b03.jpg
      Στη σύλληψη του Λεωνίδα Μπόμπολα, ισχυρού άνδρα της εταιρίας "ΑΚΤΩΡ", προχώρησε σήμερα το πρωί η Οικονομική Υπηρεσία της Αστυνομίας κατόπιν παραγγελίας του εισαγγελέα. Όπως έχει γνωστοποιηθεί, η σύλληψη αφορά φορολογικές παραβάσεις, φοροδιαφυγή και νομιμοποίηση από παράνομες δραστηριότητες (ξέπλυμα βρώμικου χρήματος). Η διαδικασία σύλληψής του κινήθηκε μετά από τον έλεγχο για τους οφειλέτες τής   λ ί σ τ α ς   Λ α γ κ ά ρ ν τ.

Ανώτατος αξιωματούχος της αστυνομίας σημείωσε, πως ο Λ.  Μπόμπολας, αφού ενημερώθηκε τηλεφωνικά από τη συγκεκριμένη  υπηρεσία, εμφανίστηκε οικειοθελώς στα γραφεία της στη ΓΑΔΑ και προσήχθη στον Εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί. 



                                      Τελικά πλήρωσε το χρέος και αφέθη ελεύθερος


       Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο Λεωνίδας Μπόμπολας ήδη αφέθη ελεύθερος, αφού προηγουμένως κατέβαλε οφειλή ποσού  1. 8 0 0. 0 0   ε υ ρ ώ,   προκειμένου να αποφύγει την άσκηση ποινικής δίωξης. 
Επιβεβαιώθηκε επίσης, ότι το ποσό που καταβλήθηκε αφορά τον καταλογισμό που έγινε για οφειλόμενους φόρους στο πλαίσιο των ερευνών για τη λίστα Λαγκάρντ και άλλες.





Πηγή: Κathimerini.gr 




5 σχόλια:

  1. Εντυπωσιακό άνοιγμα της λίστας Λαγκάρντ! Συνέχεια θα υπάρξει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνήθως τα εντυπωσιακά ανοίγματα δεν έχουν συνέχεια. Γίνονται για τα μάτια. Μακάρι να βώ ψεύτης, αλλά...

      Διαγραφή
  2. Η λίστα Λαγκάρντ όχι μόνο δεν ήταν παράνομη όπως έλεγαν ο Παπακωνσταντίνου και ο Βενιζέλος μιλώντας στο κανάλι του Μπόμπολα στο παρελθόν αντί να τον ελέγξουν, αλλά δίνει και αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι έπειτα τους έφταιγε η Ζωή Κωνσταντοπούλου που επέμεινε τόσο πολύ για τη λίστα. Τυχαίο που το κανάλι του Μπόμπολα είχε αποδυθεί σε έναν αγώνα να τη γελιοποιήσει και να τη διασύρει; Τα ίδια της κάνουν τώρα με την Επιτροπή για το χρέος. Κάποιοι έχουν θέμα και με την έρευνα αυτή και στήνουν πάλι ιστορίες για καυγάδες και σικέ περιστατικά σαν αυτό στο βενζινάδικο.. Τα κανάλια των φοροφυγάδων διαμορφώνουν την κοινή γνώμη και να δούμε πότε θα ξυπνήσει ο Έλληνας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΤΑ ΒΡΗΚΕ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.... ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ; ΑΝ ΜΑΖΕΥΑΝΕ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΤΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ! ΑΜΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΔΕ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΕΙ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ "ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ" ΧΩΡΑ ΜΟΝΙΜΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή