Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Ο Έλληνας σχεδιαστής μόδας που κατακτά το Μιλάνο




 


Πρόκειται για το σχεδιαστή   Ά γ γ ε λ ο   Μ π ρ ά τ η   που παρουσίασε πριν λίγες μέρες τη συλλογή του στο Μιλάνο και μάλιστα κατά τη διάρκεια του σημαντικότερου γεγονότος του design, του Salone del Mobile. 


 


Επέλεξε για την έκθεση, κομμάτια αντιπροσωπευτικά για το καλοκαίρι του 2015, εμπνευσμένα από το ζωγράφο Γιάννη Μόραλη. Παράλληλα, παρουσιάστηκαν μαζί, έπιπλα και αντικείμενα της ομάδας design studio Greece is for Lovers, επίσης από την Ελλάδα.  


 


Δεν είναι η πρώτη φορά που η εμφάνιση του 36χρονου Άγγελου Μπράτη έλαβε δημοσιότητα. Τον περασμένο Σεπτέμβριο δημιούργησε αίσθηση, όταν συμμετείχε στην εβδομάδα μόδας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2015, στο περίφημο Teatro Armani του Μιλάνου, μετά από πρόσκληση του ίδιου του  Τ ζ ο ρ τ ζ ι ο   Α ρ μ ά ν ι! 


 


Μια ιδιαίτερη στιγμή για τον Έλληνα σχεδιαστή, ο οποίος κρατώντας ένα πανό με ευχαριστίες προς το διάσημο Ιταλό Μαιτρ, ήταν αυτός που «άνοιξε» την εβδομάδα μόδας. Τα κοσμήματα ήταν κι αυτά ελληνικές δημιουργίες, από τη Μαρία Μάστορη. 
 
  

Γιος Αθηναίας μοδίστρας, ο Άγγελος Μπράτης, μετά τη Σχολή Βολουδάκη, κέρδισε μια υποτροφία και σπούδασε στην Ολλανδία στο Fashion Institute Arnhem. Έχοντας αποσπάσει από τους ειδικούς της ευρωπαϊκής μόδας πολύ καλές κριτικές, θεωρείται ως ένας από τους ανερχόμενους νέους σχεδιαστές. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου