Σάββατο 7 Μαΐου 2022

Η εταιρία της Αλεξίας Μπακογιάννη, σύμβουλος στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς


 


 

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      Στις 19 Απριλίου 2022, με ανάρτηση στη Διαύγεια, έγινε γνωστό, ότι η εταιρεία AIA Relate της Αλεξίας Μπακογιάννη ανέλαβε σύμβουλος επικοινωνίας της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς,  για ένα χρόνο. 

Η εταιρία επιλέχθηκε από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, προκειμένου να προσφέρει, μεταξύ άλλων, υπηρεσίες όπως: ανάληψη υπαρχόντων μεθόδων επικοινωνίας, στρατηγική επιλογή  προγράμματος επικοινωνίας, συντονισμός εκπροσώπησης στα ΜΜΕ, σχεδιασμός εκδηλώσεων κ. ά.

 

 

                Ερωτήματα για σύγκρουση συμφερόντων κλπ...

 

 

   Σε εκτεταμένα δημοσιεύματα του τύπου, διατυπώνονται ερωτήματα, όπως:

 

 - Για ποιο λόγο η ζημιογόνα Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, που χρηματοδοτείται από το κράτος, προέβη στην πρόσληψη συμβούλου επικοινωνίας, αφού διαθέτει δικό της οργανωμένο γραφείο τύπου, που λειτουργεί εδώ και χρόνια, άψογα.

 

 - Για το ενδεχόμενο σύγκρουσης συμφερόντων, αφού η εταιρία της Μπακογιάννη, την ίδια στιγμή,  έχει στο χαρτοφυλάκειό της εταιρίες και τράπεζες εισηγμένες στο χρηματιστήριο, οι οποίες οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να μπουν στο μικροσκόπιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς...

 

Πηγές: axianews.gr, avgi.gr, newsbreak.gr 

 

 


3 σχόλια:

  1. Η εταιρία της Μπακογιάννη δεν είναι πρώτη φορά που ακούγεται.... Στο παρελθόν είχε πάει με απευθείας ανάθεση τις δημόσιες σχέσεις του Ερυθρού Σταυρού επί Μαρτίνη...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο αχόρταγοι πια; Έχουν βρει κάτι κανάλια που τρέχουν συνέχεια. Δημόσιος κορβανάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΣΤΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή