Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Ο Χρυσοχοΐδης και οι 500 μαφιόζοι



Στη ΓΑΔΑ ο Μιχάλης Χρυσοχοιδης - Paraskhnio.gr

 


 

      Τις προάλλες ανακοινώθηκε, ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδης, συνοδευόμενος από τον επικεφαλής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, μετέβη στον Άρειο Πάγο και κατέθεσε στον Εισαγγελέα υπόμνημα, στο οποίο περιλαμβάνονται μελέτη με αναλυτικά στοιχεία για το οργανωμένο έγκλημα στην Ελλάδα και λίστα 500 ποινικών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της νύχτας, με εκβιάσεις και πληρωμένα συμβόλαια θανάτου. Στο έγγραφο ζητείται να μην υπάρχει ατιμωρησία των ποινικών, να ενοποιηθούν οι δικογραφίες για δολοφονικές ενέργειες και να υπάρχει συνολική αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος στην χώρα. 

 

Όμως, όπως γνωρίζουν οι νομικοί (και μάλιστα υπήρξε και σχετική δήλωση του γνωστού ποινικολόγου κ. Παύλου Σαράκη), η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου  δεν έχει αρμοδιότητα να εξιχνιάζει εγκλήματα, αφού αυτό είναι αρμοδιότητα της αστυνομίας, που υπάγεται στο υπουργείο του κ. Χρυσοχοΐδη. 

 

Όσο για αυτά που ζήτησε από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, είναι μάλλον περιττά, καθότι αυτονόητα!

 

      Καλή η ...έκθεση  ιδεών του κ. Χρυσοχοΐδη δηλαδή υπομνήματα, μελέτες κλπ. μετά ανακοινώσεων στον τύπο, αλλά ας ασκήσει επιτέλους τα καθήκοντά του έτσι, ώστε οι αρμόδιες αρχές των οποίων ο ίδιος προΐσταται, να εξαρθρώσουν τις εγκληματικές οργανώσεις της νύχτας που έχουν καταστήσει τη χώρα Κολομβία των Βαλκανίων.

 

(Και επίσης, καλό θα ήταν να καθαρίσει παράλληλα και τα του οίκου του, μιας και σαν πολλοί οι επίορκοι αστυνομικοί...)




 

1 σχόλιο:

  1. Δε χρειάζεται να τους πιάσει τους μαφιόζους. Μπορεί να πάνε αυτοπροσώπως στη ΓΑΔΑ να παραδοθούν οπως έκανε και ο Κουφοντίνας, πάλι επί Χρυσοχόϊδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή