Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Οι παλληκαριές της Θεσσαλονίκης



       Μνήμες Γκοτζαμάνη στη Θεσσαλονίκη. Κατά τον εορτασμό της ημέρας μνήμης των Ποντίων, κουκουλοφόροι ώρμησαν και ξυλοκόπησαν άγρια τον Γιάννη Μπουτάρη, Δήμαρχο Θεσσαλονίκης. Έδρασαν ανενόχλητοι, αφού οι πέριξ παρευρισκόμενοι, απλώς παρακολουθούσαν το ...θέαμα. 

 

 

 

 

Κανένας δε συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω αν και υπήρχαν στο χώρο αστυνομικοί! Ο  πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Θεσσαλονίκης ισχυρίστηκε, πως οι υπήρχαν μόνο τέσσερις ένστολοι, αλλά αν έκαναν την δουλειά τους, θα τους έδερνε ο όχλος! 

 

 

                                       Συνειρμοί με το σκοτεινό παρελθόν

 

 

     Δυστυχώς, μοιάζει να αποτελούν πλέον παράδοση στη Θεσσαλονίκη οι τραμπουκικές άνανδρες επιθέσεις με την αστυνομία παρούσα, να μην πράττει το καθήκον της. Αρχής γενομένης το Μάιο του 1963, με τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη. Μάλιστα, είχε μόλις προηγηθεί  η άγρια επίθεση στον βουλευτή Γ. Τσαρουχά, επίσης από "αγνώστους". Αργότερα, επί χούντας, ο Τσαρουχάς δολοφονήθηκε με φρικτά βασανιστήρια μέσα στο κρατητήριο. 

Αλλά υπάρχει και ένα πρόσφατο αξιοσημείωτο γεγονός, κατά το οποίο τα αστυνομικά όργανα "δεν είδαν" τον Ιβάν Σαββίδη να κραδαίνει το πιστόλι του μέσα στο γήπεδο... 

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Σαββίδης οπλο
Εικόνα ευρωπαϊκής πόλης και ευρωπαϊκής χώρας, εν έτει 2018... 

 

 

                                     Κλίμα μίσους και απειλών

 

 

       Είναι απίστευτο το μένος κατά Μπουτάρη, το οποίο εκπορεύεται από ορισμένους κύκλους της πόλης. Από τους πιο ήπιους χαρακτηρισμούς, φιλοεβραίος, φιλοgay, τουρκολάγνος, φιλοσκοπιανός κλπ. 

Δε θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει τον Δήμαρχο, πολιτικό μεγάλου βεληνεκούς. Πολιτεύεται κυρίως με επιχειρηματικό πνεύμα (καλώς ή κακώς), όμως δεν υπολογίζει πολιτικά κόστη και δεν έχει, μέχρι στιγμής, αναμιχθεί σε οικονομικά σκάνδαλα. 

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για ψωμιαδης παπαγεωργοπουλος
Ο ...φτερωτός γιατρός με χειροπέδες, κρυμμένες κάτω από το σακκάκι

 

Ανέλαβε το Δήμο αμέσως μετά τις καταστροφικές θητείες του απατεώνα και καταχραστή ολκής, Παπαγεωργόπουλου, αλλά βέβαια αυτόν κανείς δε σκέφτηκε ποτέ να τον προπηλακίσει. Ένα είναι σίγουρο: Παπαγεωργόπουλος, Ψωμιάδης και Άνθιμος, αποτελούν την τριανδρία, που τη τελευταία 15ετία κυριάρχησε στη δημόσια ζωή της Θεσσαλονίκης, εισάγοντας ένα φεστιβάλ μίσους, με "πατριωτικό" κάλυμμα. 

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για ψωμιαδης ζορο παπαγεωργοπουλος
Ο Ψωμιάδης περιφερόμενος με την προσφιλή του στολή, του ...Ζορό!!!

 

 

  

Αποτέλεσμα εικόνας για  ανθιμος ψωμιαδης παπαγεωργοπουλος Παρόλο που ο μεν Παπαγεωργόπουλος μπαινοβγαίνει στις φυλακές, παρόλο που ο Ψωμιάδης καταδικάστηκε λόγω σωρείας σκανδάλων και κηρύχθηκε έκπτωτος από το αξίωμα του Περιφερειάρχη, παρόλο που ο ρασοφόρος Άνθιμος όχι μόνο ασκεί, θρασύτατα, πολιτική από τον άμβωνα και συγχρόνως έχει εμπλοκές με τη δικαιοσύνη, φαίνεται πως το πνεύμα της τριανδρίας καλά κρατεί:  

 

 

Σήμερα, η Χριστίνα Σαχινίδου, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων, κατήγγειλε πως δέχτηκε απειλές, επειδή καταδίκασε τη βάναυση επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη. Είχαν προηγηθεί δηλώσεις του Π. Ψωμιάδη, όπου χαρακτήριζε τον Δήμαρχο "προδότη", "χολέρα" και ότι ο ίδιος ο Μπουτάρης φταίει που τον χτύπησαν!


                          

3 σχόλια:

  1. Ένας από αυτούς που λυντσάρανε τον Μπουτάρη, πήγε αμέσως μετά και διέρρηξε ένα κρεοπωλείο! Μιλάμε για μέγα πατριώτη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρεπει να γινεται πολυ παραπληροφορηση. Χτες διαβαζα οτι ο Μπουταρης την ημερα της γενοκτονιας θα κανει γιορτη των γκει!!! μου ειχε φανει ασχημο, το πιστεψα δηλαδη. Τελικα ηταν ψευτικη ειδηση ευτυχως. Αλλα και εκει που δηλωνει οτι χεστηκε αν ο Κεμαλ σκοτωσε ελληνες, πολυ αμφιβαλω αν ειναι αυτο το νοημα. Δεν μεταδιδουν ολη τη συνομιλια για να καταλαβουμε αλλα μονο μια φραση ξεκαρφωτα. Δεν ξερω τι κανει ως δημαρχος, αλλα δεν ειναι δυνατον να ειναι τοσο βλακας ο Μπουταρης και να λεει τετοια δημοσιως ουτε τοσο απανθρωπος φαινεται. Καποιοι τα δουλεψαν αυτα για να φτασουμε στο περιστατικο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα όργανα τις τάξεως δεν πρέπει να τιμωρούνται όταν παρακολουθούν σαν θεατές και δεν επεμβαίνουν; Ακουσε κάνεις κάτι σχετικό; Ελλάδα της βασιλικής χωροφυλακης είμαστε ακόμα ; Εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ αν είσαστε πραγματικά αριστερή κυβέρνηση θα τους ξηλωνατε όσους δεν επιτελούν το καθήκον τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή