Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Μερικά τραγικά και μερικά φαιδρά στην Ελλάδα της κρίσης


 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για rodin the thinker 

- Επιδοματούχος ΑΜΕΑ για ολική σχεδόν τύφλωση υπέβαλε σε σαδιστικά μαρτύρια την κοπέλα που τον βοηθούσε. Ο υποτιθέμενος τυφλός είχε ολόκληρο σύστημα με κάμερες για live μετάδοση των βασανιστηρίων.   

 

- Γιατρός εξοντώνει μέσα σε (δημόσιο!) νοσοκομείο μία ασθενή του και μετά την πετάει σε ρέμα.

 

- Στον τελικό Κυπέλλου, οπαδοί μαχαιρώνονταν μεταξύ τους στις κερκίδες. Περίπου 120 τραυματίες. 

 

- Τώρα, μπροστά και σε δημοτικά σχολεία οι εκτελέσεις μπράβων της νύχτας και μάλιστα κατά την ώρα της λειτουργίας τους, όπως συνέβη στα Γλυκά Νερά, όπου οι σφαίρες  τραυμάτισαν και μια δασκάλα. 

 

 

Όμως για να μην πάθουμε κατάθλιψη με όλα τούτα, υπάρχουν και ειδήσεις, με τις οποίες προκαλείται γέλιο ή μάλλον κλαυσίγελως: 

 

 

- Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Πολάκης, επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Ζακύνθου και επι τη ευκαιρία, ξεπέταξε και τρεις χειρουργικές επεμβάσεις. 

Δεν έχει σημασία, που: 

      ...απαγορεύεται να ασκεί ιατρικά καθήκοντα ιδιώτης γιατρός σε δημόσιο  νοσοκομείο 

      ...οι χειρουργηθέντες από τον υπουργό είχαν μεταφερθεί εκεί από άλλο ......νοσοκομείο 

      ... κατά παράβασιν κάθε ιατρικής δεοντολογίας, μετά την εγχείρηση επέστρεψαν ......στο άλλο νοσοκομείο, χωρίς να παρακολουθηθούν από το νοσοκομείο που ......χειρουργήθηκαν  

       ...ο Πολάκης είναι στο Υπουργείο για να ασκήσει την πολιτική Υγείας της χώρας .......και όχι για να ασκεί το επάγγελμά του όποτε του κατεβαίνει (το ξανάκανε πέρσι .......στη Σαντορίνη!)

 

- Η βουλευτής Άννα - Μισέλ Ασημακοπούλου, στέλεχος και πρώην εκπρόσωπος τύπου του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης(!) δήλωσε πως έκανε τάμα για να βρεί άντρα και της έκαναν ένα προξενιό και τον βρήκε τελικά και έτσι πήρε τέλος η αγωνία των ψηφοφόρων της. 

 

 

Και όλα αυτά, μόνο μέσα σε ένα δεκαήμερο. Ποιός είπε ότι η κρίση είναι μόνο οικονομική;

 

 

 

2 σχόλια:

  1. Υπαρχουν δυστυχως και αλλα φρικτα πραγματα που συμβαινουν στην πατριδα μας οπως πχ οι βιασμοι παιδιων που τους διαβαζουμε συνεχεια και πολλες φορες γινονται απο τους γονεις τους..... Πολλα πανε στραβα σε αυτον τον τοπο. Μη μου πειτε οτι αυτα γινονται παντου. Οχι. Ειμαστε πολυ μικρη χωρα και η συχνοτης των φαινομενων αυτων ειναι δυσαναλογη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή