Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Ιστορική η ομιλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου στη Βουλή




                              
                    




       Μέσα σε λίγα λεπτά η Πρόεδρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου Ζωή Κωνσταντοπούλου, απλά, περιεκτικά και αιχμηρά, μίλησε γι αυτό που πραγματικά συμβαίνει στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, για τη στυγνή καταπάτηση κάθε έννοιας Δικαίου με μέσα απάνθρωπα, προκειμένου να ευνοηθούν τράπεζες...

 

 

Στην ομιλία - καταπέλτη, τόνισε: 

 

- Ότι η επερχόμενη συμφωνία αποτελεί κατάλυση του Συντάγματος και περιφρόνηση της πρόσφατης βούλησης του ελληνικού λαού, που εκφράστηκε με το ηχηρό ΟΧΙ. 

 

- Ότι δίνεται άνιση μάχη σε καθεστώς εκβιασμών και ασφυξίας. 

 

- Ότι το χρέος αυτό δημιουργήθηκε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις με παράνομες συμβάσεις και μίζες.

 

- Ότι ο κύριος μοχλός αυτής της καταστρεπτικής ευρωπαϊκής πολιτικής, η  Γ ε ρ μ α ν ί α,  ενώ απόλαυσε γενναία διαγραφή του χρέους της μετά το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο με τη γεναιόδωρη σύμπραξη της μικρής Ελλάδας, ενώ οφείλει στη χώρα μας ποσό που υπερβαίνει το φερόμενο ελληνικό δημόσιο χρέος, ακόμα και σήμερα υποθάλπει τους υπαίτιους ελληνογερμανικών σκανδάλων, όπως αυτού της SIEMENS! 



Άραγε, υπάρχει Έλληνας που θα διαφωνήσει με όσα είπε; Υπάρχει κάτι αναληθές; Αυτή η ομιλία θα περάσει στην ιστορία...



5 σχόλια:

  1. ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΝΕ ΕΥΛΑΒΙΚΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ, ΟΙ ΝΑΙΝΑΙΚΟΙ!
    ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να βάζουν οι Έλληνες το βίντεο αυτό και να το ακούνε κάθε πρωί μπας και συνειδητοποιήσουνε το τί συμβαίνει και επιτ΄ελους να κλείσουν τ' αυτιά στα άθλια ντοπια παπαγαλάκια που επαναλαμβάνουν συνέχεια: "Συμφωνία τώρα, κάντε συμφωνία, οποιαδήποτε(!!!) συμφωνία"!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βγήκε και ο Μανιτάκης ο Συνταγματολόγος και υπουργός των κυβερνήσεων Πικραμένου και Σαμαρά, να μας πει ότι η Πρόεδρος της Βουλής δεν είχε δικαίωμα να μιλήσει για την κυβερνητική πολιτική!
    Όχι, ότι υπάρχει διάταξη που να της το απαγορεύει, αλλά επικαλέστηκε .....άγραφους κανόνες, ο κ. καθηγητής! Τόσο πολύ τον ενόχλησαν όσα είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, που το μόνο που βρήκε να της προσάψει ήταν ότι κακώς πήρε το λόγο. Για το αν είπε κάτι έστω λαθεμένο, απέφυγε να μας πεί. Κοινώς το βούλωσε ο περισπούδαστος κος Μανιτάκης.
    Τελικά έρχεται η ώρα που αποκαλύπτεται η πραγματική αξία κάποιων... Μπορεί όλη τους τη ζωή να συνέλεγαν επιμελώς ακαδημαϊκές περγαμηνές και τίτλους, αλλά όταν έφθασε Η ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ να αποδεικνύονται λίγοι, πολύ λίγοι.
    Και ο πιο ταπεινός πολίτης αυτής της χώρας αντιλαμβάνεται,ότι δεν είναι το μείζον αν εδικαιούτο να ομιλήσει η Πρόεδρος της Βουλής, αλλά ΤΟ ΤΙ ΕΙΠΕ. Ο κύριος αυτός αποπειράθηκε να μας αποπροσανατολίσει, μην τυχόν εστιάσουμε στην ομιλία της, υποτιμώντας τη νοημοσύνη όλων μας. Θλιβερή μικρότητα εκ μέρους του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γενικως με ειχε καπως ενοχλησει το στυλ της, αλλα αυτη η αγορευση.... μας ταρακουνησε... Μπραβο της. 100% σωστα οσα ειπε. Και δεν ειδα κανεναν να τη διαψευδει επισης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή