Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Το βίντεο - κόλαφος της ZDF για τρόικα και γερμανικές αποzημιώσεις

          Μέσα σε μερικά λεπτά, το μεγάλο γερμανικό κανάλι ZDF παρουσιάζει, εν είδει σατιρικού θεατρικού σκετς με τίτλο "Ich bin Grieche", το αδιέξοδο του προγράμματος λιτότητας στην Ελλάδα, την επιβληθείσα από τους δανειστές ασφυξία στην ελληνική οικονομία και την υποκρισία του γερμανικού κράτους στο θέμα των κατοχικών αποζημιώσεων...                 






4 σχόλια:

  1. Τα δικά μας κανάλια πού είναι; Θα έπρεπε να κάνουν παρόμοια βίντεο με υποτίτλους ή μεταγλωτισμένα στις ευρωπαϊκές γλώσσες και να τα κυκλοφορούν στο ίντερνετ. Αντί όμως για τα ελληνικά κανάλια, το κάνουν ΜΜΕ από Ολλανδία, Γερμανία, Γαλλία και Αγγλία ακόμηι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και αυτό συμβαίνει επειδή οι ξένοι δημοσιογράφοι και τα σοβαρά Μέσα Ενημέρωσης εκεί θεωρούν την ενημέρωση κάτι ιερό. Δεν είναι όλοι porte-parole του Schäuble, όπως αφελώς νομίζουν πολλοί συμπατριώτες μας.
      Και κάτι άλλο: Το βίντεο πρέπει να κυκλοφορήσει όχι μόνο στο εξωτερικό, αλλά και εδώ, για όσους επιμένουν να αγνοούν κάποιες από τις αιτίες του κακού.....

      Διαγραφή
  2. Ο Αργυρης Σφουντουρης στο βιντεο της ZDF δεν είναι ηθοποιος αλλά ΕΠΙΖΩΝ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για όσους αμφιβάλλουν, ευκαιρία να καταλάβουν με την απλή ιστορία της ελληνικής ταβέρνας, αυτό που συμβαίνει στην ταβέρνα μας, συγγνώμη, στην Ελλάδα μας. Είναι αυτά ακριβώς που λέει ο Βαρουφάκης στους Ευρωπαίους. Αντί λοιπόν να σχολιάζουμε τα πουκάμισα και τις φωτογραφήσεις του (αν και το τραβάει οργανισμός του - δε λέω), δεν είναι καλύτερα να προσέξουμε την άποψή του στα οικονομικά; Έχει δίκιο νομίζω και ούτε είδα κανέναν στην Ευρώπη να τον αντικρούει. Τάχα τους φταίει το στυλ του ή οι δηλώσεις του, αλλά για το θέμα τίποτα. Επιβάλλουν μια πολιτική που δεν οδηγεί πουθενά και χωρίς να υπολογίζουν τις συνέπειες στους ανθρώπους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή