Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Η Ελλάδα, ακόμα στον απόηχο του αποκλεισμού της Βούλας Παπαχρήστου...



      Δε λέει να κοπάσει  ο θόρυβος, για το αν σωστά τιμωρήθηκε η αθλήτρια, λόγω κάποιου tweet με ρατσιστικές αναφορές για αφρικανούς μετανάστες, λες και αυτό είναι λίγο...       Βέβαια, ως συνήθως, ελάχιστοι σκέφθηκαν ή ερεύνησαν λίγο παραπάνω, αφού ζούμε ακόμα με τις υψίστου κάλλους εικόνες του πρόσφατου παρελθόντος με τις ...δαφνοστεφανωμένες υπερβολές. 

Ίσως και γι αυτό, στον αποκλεισμό από τους ολυμπιακούς του επίσης μεγάλων επιδόσεων Δ. Χονδροκούκη λόγω ντόπινγκ, ούτε μεγάλη δημοσιότητα δόθηκε ούτε θεωρήθηκε θέμα, άξιο συζήτησης....

       Πάντως, η Βούλα Παπαχρήστου αποτελεί  εξαιρετική περίπτωση. Μπορεί να εγκατέλειψε το Λύκειο, αλλά τί σημασία έχει, αφού και πολύ  καλές αθλητικές επιδόσεις πέτυχε και μέχρι τα εικοσιτρία της κατάφερε αρκετά πράγματα; Όπως :

 

-Να είναι τόσο κοινωνική, που προλάβαινε να στέλνει στον Κασιδιάρη ευχές για τη γιορτή του, ευχόμενη να είναι πάντα ...αληθινός!

-Να είναι τόσο δυναμική, που ποζάριζε στο διαδίκτυο με 45άρι πιστόλι!

-Να είναι τόσο πατριώτισσα, που ανέβαζε βιντεάκια με αερομαχίες με το σχόλιο "γ..μα τους κω..τουρκους"!

-Παράλληλα όμως με το μπόλικο πατριωτισμό της, να είναι συγχρόνως τόσο ανοιχτή, διεθνίστρια να το πω, προκομμένη να το πω, ώστε να λαμβάνει μέρος σε αθλητικά μήτινγκ, για λογαριασμό της ....τουρκικής ομάδας Φενέρ-Μπαχτσέ, δηλώνοντας  πόσο είναι χαρούμενη!

Μιλάμε δηλαδή, για τον ανθό του Έθνους!

       Πάντως  τόσοι φίλοι και οπαδοί της, ας μην ανησυχούν. Εκτός από μέλλον στον αθλητισμό, την περιμένει -αν το θελήσει- στα σίγουρα μια θέση στο ψηφοδέλτιο των ...χρυσών αυγών. 

       Εκτός κι αν αλλάξει ρότα. Έχει όλο τον καιρό μπροστά της.  Ο Θεός να τη φωτίσει...

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου