Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Ετοιμάζουν Ελλάδα των συσσιτίων!




Αποτέλεσμα εικόνας για συσσίτια 

        Αυτό ακριβώς υποσχέθηκε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σε δηλώσεις του μετά το κλείσιμο της αξιολόγησης. 

Κατ' αρχάς, επιβεβαίωσε, ότι θα ψηφιστούν άμεσα, όλοι οι όροι που θέλουν οι δανειστές, δηλαδή νέες περικοπές από το 2019 σε συντάξεις και αφορολόγητο όριο, αν δεν πιάσουμε τους στόχους εντός του 2018 (που δεν θα τους πιάσουμε φυσικά...). 

Και ο Παπαδημούλης, (χωρίς αιδώ) έσπευσε να πανηγυρίσει: "Κανένα νέο μέτρο λιτότητας ...το 2017", μας δήλωσε, έτσι, για να μην ανησυχούμε!

 

Στη συνέχεια ο Υπουργός Οικονομικών ανέφερε τα θετικά μέτρα, με πακέτα εντός του 2019, που θα αντιμετωπίσουν μεταξύ άλλων, ζητήματα στέγασης, κόστους των φαρμάκων για τους συνταξιούχους και την παιδική φτώχεια. Διευκρίνισε όμως, ότι θετικά μέτρα θα υπάρξουν μόνο αν το 2018 είμαστε εντός των στόχων!

 

Δηλαδή:

 

Αν και εφόσον εισπράξουν από τις κομμένες συντάξεις, μισθούς και επιδόματα δις ευρώ, τότε το 2019 οι δανειστές θα δώσουν ένα πακέτο για παιδικά συσσίτια, ένα πακέτο για τα φάρμακα των συνταξιούχων μην αρχίσουν και πεθαίνουν σωρηδόν και σε δημόσια θέα και ένα πακέτο για χώρους, όπου θα μένουν όσοι χάσουν τα σπίτια τους!!!

 

Συγχαρητήρια! Πόση Αριστερά πια!  




4 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΠΩΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ...ΠΑΡΗΓΟΡΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ. ΕΙΠΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΙΟΥΡΟΓΚΡΟΥΠ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΚΙ ΑΥΤΑ ΥΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θλιβερή η στάση Τσακαλώτου. Επέλεξε να υπηρετήσει την άλλη όχθη, την Ελλάδα της υποταγής... Κρίμα....

      Διαγραφή
  2. Σιγά-σιγά τον μάθανε τον Ελληνα να στεκεται στις ουρές για συσίτια. Οπότε αυτά του τάζουν. Τα παιδιά είναι φτωχά όταν οι γονείς είναι φτωχοί, κύριοι της κυβέρνησης. Ντροπή σας, ντροπή σας ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και μετα θα ερθει ο Κυριακος και μια απο τα ιδια. Μηπως να κοβαμε το δρομο σε ολους αυτους που ηδη δοκιμασαμε;

    Οι πολιτες εχουν δικαιωματα στην κοινοβουλευτικη δημοκρατια, αρκει να σηκωθουν απο τον καναπε.

    Να διαμαρτυρηθουμε να διαδηλωσουμε, να ψηφισουμε ετσι ωστε να ακουστει καθε φωνη και να μας υπολογισουν και οι πολιτικοι μας και οι Ευρωπαιοι.

    Γαλλια, Βελγιο ακομα ακομα και Ρουμανια ο κοσμος βγαινει στους δρομους για τη διαφθορα για την αδικια για τα παντα.Εμεις;

    Δε μας φταινε μονο οι αλλοι. Εχουμε μεριδιο ευθυνης οταν γινομαστε μοιρολατρες και τρεχουμε στα συσιτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή