Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Το ασφαλιστικό, ο "κόφτης" και ο ....Μαρτίνης!










Πάνω στη μαυρίλα του νέου ασφαλιστικού που υπερψηφίστηκε παρακαλώ από τα κόμματα της συγκυβέρνησης, πάνω που όλοι ρωτάνε τί εστί "κόφτης"...

Πάνω που συνέβαιναν όλα αυτά και σκεφτόμασταν τί άλλο μας περιμένει, έσκασε η βόμβα της σύλληψης του διαβόητου Μαρτίνη για μίζα 3,2 εκατ. μάρκων πριν ...17 χρόνια! Πρόκειται φυσικά για το γνωστό  "ισόβιο" πρόεδρο του Ερυθρού Σταυρού, που έλυνε και έδενε, που καταχραζόταν ανενόχλητος εκατομμύρια, που είχε και offshore κλπ. κλπ.

Οπότε, συνήλθαμε για λίγο από τη μαυρίλα και άρχισε να αχνοφαίνεται ξανά - μανά πάλι η κάθαρση, η διαφάνεια, η ελπίδα ότι κάτι πάει ν' αλλάξει και άλλα  τέτοια αισιόδοξα και άκρως παρηγορητικά.

Άμα πάλι πλακώσουν την ψυχή και την τσέπη τα νέα μέτρα, τότε η καλή μας  κυβέρνηση  θα ρίξει κάποια νέα βόμβα κάθαρσης, σκανδάλου, έως και "θερμού" επεισοδίου και ούτω καθεξής, έως ότου...

..... δεχτούμε τη μοίρα μας, αποδεχτούμε ως μοναδικές τις λύσεις που μας σερβίρουν και χωνέψουμε καλά - καλά ότι άλλος δρόμος δεν υπάρχει και γενικώς έως ότου καθήσουμε στ' αυγά μας και βγάλουμε το σκασμό.




1 σχόλιο:

  1. Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Αντρέας. Μόλις αντιδρούσαμε μας πέταγε και μια βόμβα, ένα σκάνδαλο. Αλάνθαστη συνταγή και ούτε πάιρνεις χαμπάρι τη φάκα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή