Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Αιματηρή δολοφονική επίθεση από τη ναζιστική συμμορία στο Πέραμα

-με αυτοκίνητα και μηχανάκια βγήκαν από τα γύρω στενά και ύπουλα επιτέθηκαν στα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ με σιδερολοστούς και κοντάρια, στην άκρη των οποίων είχαν προσαρμόσει αιχμηρά αντικείμενα - See more at: http://left.gr/news/perama-dolofoniki-epithesi-apo-50-hrysaygites-se-varos-melon-toy-kke-7-traymaties-fotografies#sthash.QYWHmE14.dpuf

 

 

      
       Η Ελληνική Αστυνομία ανακοίνωσε, ότι χτες τα μεσάνυχτα περίπου 50 άτομα στη λεωφόρο Δημοκρατίας στο Πέραμα, επιτέθηκαν με λοστούς και καδρόνια σε  αφισοκολλητές μέλη του ΚΚΕ και τραυμάτισε οκτώ εξ αυτών, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. 

Κατά το χρόνο άφιξης των αστυνομικών οι δράστες είχαν αποχωρήσει και πραγματοποιήθηκαν επισταμένες έρευνες και αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

       Το ΚΚΕ κατάγγειλε ότι η συμμορία των 50 νεοναζί βγήκε από τα γύρω στενά με αυτοκίνητα και μηχανάκια, έφεραν κράνη και μπλούζες της Χρυσής Αυγής και επιτέθηκαν ύπουλα με σιδερολοστούς και κοντάρια με αιχμηρά αντικείμενα στις άκρες! Αυτόπτες μάρτυρες   κ α τ ο ν ό μ α σ α ν  στην Αστυνομία τρία μέλη της Χρυσής Αυγής ως πρωτεργάτες, τα οποία μάλιστα έχουν απασχολήσει τις Αρχές για παρόμοια θέματα (όπως πέρυσι για την επίθεση κατά των Αιγυπτίων ψαράδων στο Ικόνιο Περάματος).

Η πολυμελής συμμορία, εκτός από τους τραυματισμούς, έσπασε τζάμια και προκάλεσε σοβαρές φθορές στα αυτοκίνητα του συνεργείου αφισοκόλλησης.

Ανάμεσά στους τραυματίες είναι στελέχη των σωματείων Μετάλλου Πειραιά και    Ν α υ π η γ ο ε π ι σ κ ε υ α σ τ ι κ ή ς   Ζώνης. 

Το ΚΚΕ κατάγγειλε επίσης,  εξαιτίας της καθυστέρησης της Αστυνομίας, δε συνελήφθη κανένας χρυσαυγίτης, πράγμα που η ΕΛ.ΑΣ αρνήθηκε, δίνοντας  στη δημοσιότητα τις τηλεφωνηκές κλήσεις που δέχτηκε.

        Η οργάνωση των χρυσαυγιτών έκανε λόγο για συκοφαντίες και ψέματα, για "μπολσεβίκους", για "αφισοκολλητές που δεν έχουν δουλέψει" και για τον αγώνα  "και κατά της αριστεράς και κατά του εφοπλιστικού κεφαλαίου".

       Δριμείες ανακοινώσεις εξέδωσαν ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΔΗΜΑΡ και το ΠΑΣΟΚ  καταγγέλοντας τους χρυσαυγίτες, ως δολοφονική συμμορία υπεύθυνη για το αποτρόπαιο αιματηρό κρούσμα στο Πέραμα. Επίσης την επίθεση καταδίκασαν οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" και οι "Οικολόγοι -Πράσινοι".



4 σχόλια:

  1. Σιγή από τη Ν.Δ! Ο Μπάμπης του Σκάι δε τα είπε κατά τύχην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νεοναζί υποκείμενα που κάνουν ύπουλες και απρόκλητες δολοφονικές επιθέσεις όχι μόνον εναντίον ανύποπτων μεταναστών, αλλά και εναντίον μεταπτυχιακών φοιτητών μέσα σε πανεπιστημιουπόλεις και εναντίον μελών άλλων κομμάτων...και μετά παίρνουν αναβολές στα δικαστήρια και στο τέλος αθώοι στην κοινωνία... Στη Νέα Μάκρη ο άλλος νεοναζί τραμπούκος δολοφόνησε τη φιλενάδα του χτυπώντας την πάνω στο αμάξι... Αυτά τα βδελυρά ανθρωποειδή με τα τατουάζ - σβάστικες θα τα στείλουν μεθαύριο στη Βουλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΠΩΣ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΜΜΕΝΑ....ΕΝΤΟΣ Η ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ, γιατιγια μενα , αποτελουν προθαλαμο της ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ.Αν θελουν να συμπεριλαμβανονται στο δημοκρατικο τοξο ,ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΡΩΝΕΣ ,ΤΙΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ,ΚΑΙ ΤΑ ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑΤΑ, γιατι με τετοια αντιληψη, ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.Τωρα που το βαλανε το φιδι στον κορφο μας,να το κυνηγησουν ΜΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ.
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ .
    ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και πρωτα πρωτα για τους βουλευτες.Θελω να δω αν θα αρουν την ασυλια του κατακαμμενου.....για να δωσουν το μηνυμα .
    Ολοι ισοι απεναντι στον νομο.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ.....και για ολους, οσους ασχημονουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με αυτούς θέλει να συνεργαστεί στις εκλογές η Ν.Δ.! Οι ΑΝ.ΕΛΛ. - αν και δεξιοί - το έχουν αποκλείσει ξεκάθαρα. Αντίθετα στη ΝΔ. όλο και πληθαίνουν οι φωνές για συνεργασία με τους φασίστες. Πολύδωρας, Γαρουφαήλος, Μπάμπης του Σκάι κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή