Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Η "βόμβα" της CIA για τον Κ. Καραμανλή: Συνεργάτης των Ναζί!




Περίεργο δημοσίευμα για έγγραφο της CIA εμπλέκει Κ. Καραμανλή και Τσαλδάρη με τους ναζί

Αν και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής στάθηκε προσοχή στην μεταπολεμική Γερμανία θάβοντας τις απαιτήσεις της Ελλάδας από τους Ναζί, πολτοποίησε όλα τα αρχεία, έφτιαξε το Ίδρυμα Καραμανλή για να υμνείται στον αιώνα των αιώνων και τόσα άλλα, ήρθε στο φως ένα επίσημο έγγραφο της CIA (υπάρχει στον ιστότοπό της!) που δίνει εξήγηση στα μέχρι σήμερα αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με την σκοτεινή περίοδο του "Εθνάρχη" κατά τη διάρκεια της Κατοχής...

Ο ιστότοπος της CIA, εδώ:

http://www.foia.cia.gov/document/519b7f95993294098d512b57


 

 

 

        Σύμφωνα με το έγγραφο, στη δικογραφία της δίκης του διαβόητου εγκληματία πολέμου Άντολφ Άιχμαν υπήρχε πίνακας 32 Ελλήνων πρακτόρων, συνεργατών των Γερμανών κατακτητών και συγκεκριμένα του αξιωματικού Μαξ Μέρτεν, που πρωτοστάτησε στην εξόντωση των Εβραίων της Θεσσαλονίκης.

Τη δίκη του Άιχμαν παρακολουθούσε υπάλληλος του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών και ενημέρωσε για τον πίνακα την τότε ελληνική κυβέρνηση, η οποία μέσω της πρεσβείας στο Ισραήλ προέβη σε επίμονα διαβήματα ώστε να μη δημοσιοποιηθεί με κανέναν τρόπο και αποκαλυφθεί το όνομα του Πρωθυπουργού. Πράγματι, ο Εισαγγελέας της δίκης, Χάουσνερ, δε χρησιμοποίησε τα στοιχεία του πίνακα. 

 

Ανάμεσα στα ονόματα περιλαμβάνεται αυτό τού τότε Έλληνα πρωθυπουργού και επικεφαλής της ΕΡΕ, Κωνσταντίνου Καραμανλή, του πρώην πρωθυπουργού και αρχηγού του Λαϊκού Κόμματος, Κωνσταντίνου Τσαλδάρη, ενός καθηγητή Πανεπιστημίου ονόματι Πετρόπουλου και του επιχειρηματία Κ. Γκέρτσου

 

 

 

akar4 

 

Για τον τελευταίο, τον Κ. Γκέρτσο, αναφέρεται λεπτομερώς, πώς επλούτισε επί Κατοχής,  ότι υπήρξε μέγας υποστηρικτής και χρηματοδότης του Καραμανλή, ότι πλήρωσε τον Μέρτεν για να εξαφανιστούν τα τεκμήρια ενοχής του τότε Πρωθυπουργού κλπ. Επίσης αναφέρεται, πως όταν μετά την Απελευθέρωση τα Δικαστήρια κατέσχεσαν την περιουσία του δωσίλογου Γκέρτσου, ο Καραμανλής φρόντισε με νόμο να του επιστραφεί!(http://www.foia.cia.gov/sites/default/files/document_conversions/1705143/MERTEN%2C%20MAX_0048.pdf)

 


 

                     Η εκκωφαντική σιωπή κάποιων για το έγγραφο...

 

 

 

       Τα περισσότερα μεγάλα ΜΜΕ, το κόμμα της Ν.Δ., το Ίδρυμα Καραμανλή, τηρούν σιγήν ιχθύος για την αποκάλυψη. Πολλά ιστολόγια το αναφέρουν ως "περίεργο" έγγραφο, ο δε βουλευτής Σερρών Ευριπίδης Στυλιανίδης, όταν ρωτήθηκε σχετικά, απάντησε ότι "χτυπούν τους Καραμανλήδες κάθε φορά όταν παίρνουνε αποφάσεις για την Ελλάδα και τους Έλληνες, ιδιαίτερα όταν αυτές οι αποφάσεις έρχονται σε σύγκρουση με διάφορα διεθνή συμφέροντα".

Ό,τι και αν ισχυριστεί κανείς πάντως,    τ ο   έ γ γ ρ α φ ο   ε ί ν α ι  γ ν ή σ ι ο  και δυστυχώς για πολλούς, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Εξάλλου, τα αναφερόμενα εκεί, δίνουν κάποιες απαντήσεις στα ερωτήματα που εγείρονται κατά τη μελέτη της δύσοσμης υπόθεσης Μέρτεν και κυρίως για τη σκοτεινή περίοδο του "Εθνάρχη" κατά  την Κατοχή. Είναι γνωστό, πως ούτε από την  πολύτομη επίσημη βιογραφία του (Αρχεία Καραμανλή) πληροφορούμαστε ουσιαστικά κάτι που να αφορά τη ζωή του κατά την κατοχική περίοδο...

Σχετικά: http://attikanet.blogspot.gr/2012/10/blog-post_29.html

 

 

 

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Με παρέλαση σκουπιδιάρικων τίμησαν τους ήρωες του '40!

    

       Να γελάσει κανείς ή να κλάψει; Ή μήπως επιτέλους πρέπει να γίνει μια σοβαρή συζήτηση για τις παρελάσεις και των εκφυλισμό τους και για το αν προάγουν τη γνώση της ιστορίας και τιμούν τους ήρωες;

Πολλές οι αφορμές γι αυτό, όμως η τελευταία ξεπέρασε κάθε όριο ανοχής στα συχνά πια παρατράγουδα των παρελάσεων. 

Κατά τη μαθητική παρέλαση στο Δήμο Αμπελοκήπων - Μενεμένης Νομού Θεσσαλονίκης, για την εθνική γιορτή της 28ης Οκτωβρίου, παρέλασαν και τα νεοαποκτηθέντα σκουπιδιάρικα και ένας ..εκσκαφέας, υπό τους ήχους του «Μακεδονία ξακουστή»! Συγχρόνως από τα μεγάφωνα, η εκφωνήτρια βροντοφώναζε τα πλεονεκτήματα των νέων οχημάτων, αποθεώνοντας τη δημοτική αρχή!!!

Απλά, αίσχος! 

 

 

 
                   






Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Παρουσίαση βιβλίου για τους 8.000 άταφους ήρωες του Έπους του '40









       Στην Ελλάδα σε κάθε επέτειο της 28ης Οκτωβρίου εκφράζεται η περηφάνια για τους γενναίους, εκφωνούνται πανηγυρικοί, γίνονται τελετές και παρελάσεις, όμως οι ήρωες παραμένουν εκεί ξεχασμένοι και ξεσκέπαστοι, χωρίς ένα τάφο, επί 74 ολόκληρα χρόνια...  

 

Σχετικό το βιβλίο του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής Γεώργιου Σούρλα, «Το εθνικό χρέος προς τους άταφους ήρωες του 1940» (εκδόσεις Λιβάνη), που σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη ατμόσφαιρα, παρουσιάστηκε χτες σε κατάμεστη αίθουσα του Πολεμικού Μουσείου. 

Στην εκδήλωση τιμήθηκε η Χειμαριώτισσα Ερμιόνη Μπρίγκου, στην οποία είναι αφιερωμένο το βιβλίο, η οποία βοήθησε με την οικογένειά της στην ταφή στο κήπο του σπιτιού της, 6  Ελλήνων στρατιωτών που πολεμούσαν στο μέτωπο.

Επίσης εκδόθηκε ψήφισμα της Ένωσης Συγγενών Πεσόντων, με αίτημα, η πολιτεία να μεριμνήσει για την περισυλλογή των οστών των 7976 πεσόντων στα πεδία των μαχών της Βορείου Ηπείρου, κατά το Έπος 1940 – 41, ώστε "να είναι η τελευταία επέτειος που γιορτάζουμε με άταφους τους ήρωές μας".... 

 

 

 

Παιδιά, της Ελλάδος παιδιά...

 






                   






Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

26 τραπεζίτες στη φυλακή. Στην Ισλανδία.





 

 

       Ενώ σε Ευρώπη και Ηνωμένες Πολιτείες τα τραπεζικά στελέχη που “γονάτισαν” κυριολεκτικά την παγκόσμια οικονομία το 2008 συνεχίζουν να παίρνουν υψηλά bonus και  οι τράπεζες   δ ι α σ ώ θ η κ α ν  μ ε   δ η μ ό σ ι ο   χ ρ ή μ α, η Ισλανδία έχει καταδικάσει 26 τραπεζίτες μέχρι τώρα σε ποινές φυλάκισης συνολικά 74 ετών, αναφέρει ο Independent. Μάλιστα, επειδή η μέγιστη ποινή για οικονομικά εγκλήματα στην Ισλανδία είναι έξι χρόνια, το Ανώτατο Δικαστήριο εξετάζει την πιθανότητα επέκτασης των ποινών πέραν των έξι ετών.  

 

        

 

 

      Όταν ο Πρόεδρος της Ισλανδίας, 'Ολαφουρ Ράγκναρ Γκρίμσον, ρωτήθηκε, πώς κατόρθωσε η χώρα να ανακάμψει από την παγκόσμια οικονομική κρίση, έδωσε την περίφημη απάντηση: 

 

 

«Είμαστε αρκετά σοφοί, ώστε να μην ακολουθήσουμε τις παραδοσιακές επικρατούσες -«ορθόδοξες» -οικονομικές απόψεις της Δύσης τα τελευταία 30 χρόνια. Κάναμε ελέγχους συναλλάγματος, αφήσαμε τις τράπεζες να αποτύχουν, στηρίξαμε τους φτωχούς και  δ ε ν   υ ι ο θ ε τ ή σ α μ ε   π ο λ ι τ ι κ έ ς  λ ι τ ό τ η τ α ς,   όπως κάνουν στην Ευρώπη».

 

 

Πηγή: usuncut.com, tvxs.gr

 

 


Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Τσίπρας και Εθνικός Ύμνος




       Το γύρο του διαδικτύου έκαναν αυτές οι φωτογραφίες και δικαιολογημένα. Πρόκειται για τη στιγμή της ανάκρουσης των Εθνικών Ύμνων Ελλάδας και Γαλλίας, μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Φρανσουά Ολάντ στη χώρα μας. 




ymnos-tsipras1


 Στην πρώτη ο Πρωθυπουργός μας στέκεται με ανοιχτά τα πόδια και τα χέρια σταυρωμένα! Στη δεύτερη κατέβασε μεν τα χέρια αλλά τα πόδια παρέμειναν ...ως είχαν.

 



Ymnos-tsipras2



Τί να υποθέσει κανείς γι αυτό το καλόπαιδο που κρατάει στα χέρια του τις τύχες της χώρας; Τί ερμηνεία να δώσει;

Βλαξ, αποδεδειγμένα, δεν είναι, καθότι θα έχει να λέει στα παιδιά του, "κοιτάξτε βρε, εγώ στα τριάντα τόσα μου κατάφερα να γίνω Πρωθυπουργός"!

 

Όμως αυτή η καπατσοσύνη δε σημαίνει απαραίτητα και άλλα πράγματα, όπως σεμνότητα, ήθος, μόρφωση και πολιτική ωριμότητα...



Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Δηλώσεις Σόιμπλε και η επονείδιστη σιωπή της ελληνικής κυβέρνησης







       

      Σε μια έξαρση απίστευτης αποικιοκρατικής αλαζονείας, ο Βόλφγανγκ Σόιμπλε, υπουργός μιας χώρας - εταίρου, προέβη σε δηλώσεις σχετικά με την ελληνική κρίση, λέγοντας ανάμεσα στα άλλα:

 

 

Πως ο νυν Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας,  έλεγε ανοησίες σχετικά με τις γερμανικές αποζημιώσεις, πως ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, υπήρξε «πολύ διστακτικός», πως η Ελλάδα είναι κράτος αδύναμο και δυσλειτουργικό, πως «οι έλληνες είναι ένας σπουδαίος λαός, αλλά η Ελλάδα δεν είναι κράτος»! 

 

Όμως θλιβερή και η στάση της ελληνικής κυβέρνησης, που με ραγιαδισμό και υποταγή, σιωπά μπροστά στην απαράδεκτη προσβολή και στην ανάμειξη του Γερμανού Υπουργού Οικονομικών στην ελληνική πολιτική ζωή. Διότι ναι μεν εμπεριέχονται αλήθειες στις δηλώσεις του, όμως θα μπορούσε να απαντήσει κανείς σ΄ αυτόν τον κύριο, ότι:

 

Εμείς τουλάχιστον δε στήσαμε κράτος πάνω στο αίμα εκατομμυρίων ανθρώπων και τη ληστεία άλλων κρατών στο παρελθόν ούτε, όπως πρόσφατα αποκαλύφθηκε, στήσαμε την οικονομία μας με συνέργεια σε διακρατική διαφθορά και διεθνείς απάτες ολκής μέσω εταιριών και τραπεζών... 

 

 

 

 

 

Ευτυχώς ξέπλυνε, κατά τι, την τιμή της ελληνικής κυβέρνησης η άμεση απάντηση της πρώην Προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, που έγραψε στο Twitter:

 

 

 

 

- «Προς κ. Β. Σόιμπλε: Οι γερμανικές οφειλές αποτελούν αποδεδειγμένο δημόσιο χρέος της Γερμανίας προς την Ελλάδα, ύψους 278-340 δισ. ευρώ»

- «Προς κ. Σόιμπλε: Ανοησία, εθνικισμός και έγκλημα είναι η άρνηση αποζημίωσης και η εξόντωση του ελληνικού λαού για ένα χρέος που δεν οφείλει». Και μάλιστα τα επανέλαβε στα αγγλικά. 

 

 

      Παρ' όλα αυτά, η μέχρι στιγμής σιωπή της κυβέρνησης συνεχίζει να προσβάλλει και να εκθέτει τη χώρα απογυμνώνοντας την από τη στοιχειώδη εθνική εξιοπρέπεια. Ας ελπίσουμε να φιλοτιμηθούν  να απαντήσουν κάποια στιγμή...

 

 

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Οι Αιγύπτιοι γυρίζουν την πλάτη στις εκλογές






 

 

       Για πρώτη φορά εδώ και 30 χρόνια στις βουλευτικές εκλογές που διεξάγονται σήμερα στην Αίγυπτο δε θα συμμετάσχει η Μ ο υ σ ο υ λ μ α ν ι κ ή    Α δ ε λ φ ό τ η τ α,   το βασικότερο κίνημα της αντιπολίτευσης, που καταστέλλεται βίαια από το 2013. 

Τα εκλογικά κέντρα που επισκέφθηκε το Ρώιτερς, ανέφεραν, πως μόνο γύρω στο 10% του πληθυσμού πήγε να ψηφίσει. Ειδικά οι νεότεροι Αιγύπτιοι απείχαν, γιατί πιστεύουν πως οι βουλευτές απλά θα συμφωνούν με κάθε απόφαση του προέδρου.

"Δε θα έχει σημασία. Είναι μόνο για τα μάτια του κόσμου, για να δείξουμε ότι έχουμε δημοκρατία και έχουμε εκλογές, και μπλα-μπλα-μπλα σαχλαμάρες," είπε ο Αχμάντ Μοστάφα, 25 ετών, που εργάζεται σε επιστημονικό εργαστήριο. Ο Άμεντ Ιμπραχίμ, 34 ετών, λογιστής, είχε παρόμοια άποψη: "Η νιότη της Αιγύπτου, η φιλοδοξία μας το 2011, ήταν ότι θα χτίζαμε τη χώρα, αλλά ξαφνικά μας την έκλεψαν μέσα από τα χέρια μας. 99% των φίλων μου δε θα πάνε να ψηφίσουν."



                                   Διώξεις και 40.000 πολιτικοί κρατούμενοι 



        Η κυβέρνηση ανακήρυξε τη Δευτέρα ως ημιαργία για δημόσιους υπαλλήλους, προφανώς για να τους ενθαρρύνει να ψηφίσούν. Η Αίγυπτος δεν έχει Βουλή από το 2012, όταν ένα δικαστήριο τη διέλυσε, όταν ελεγχόταν από την Μουσουλμανική Αδελφότητα, ανατρέποντας μια μεγάλη επιτυχία της επανάστασης του 2011 που έριξε το Χόσνι Μουμπάρακ. 

Το 2013, ο αρχηγός του στρατού και νυν Πρόεδρος Σίσι, ανέτρεψε τον πρώτο ελεύθερα εκλεγμένο πρόεδρο της χώρας - τον Μοχάμεντ Μόρσι της Αδελφότητας και ξεκίνησε τη σκληρότερη καταδίωξη των διαφωνούντων που έχει ζήσει η Αίγυπτος στη νεότερή της ιστορία. Σύμφωνα με οργανώσεις ανθρώπινων δικαιωμάτων, η Αίγυπτος έχει περίπου 40.000 πολιτικούς κρατούμενους, πολλοί από τους οποίους είναι υποστηρικτές του Μόρσι. 

"Ο ι   ε κ λ ο γ έ ς   ε ί ν α ι   φ ά ρ σ α.   Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος στην Αίγυπτο που να τις παίρνει στα σοβαρά," είπε ο αξιωματούχος Ουάφα Χέφνι της Αδελφότητας, στο Ρόιτερς. 



                                          Ο μισός πληθυσμός κάτω των 25



      Στην Αίγυπτο, μια χώρα περίπου 90 εκατομμυρίων, ο μισός πληθυσμός είναι ηλικίας κάτω των 25 ετών.
"Οι νέοι βγήκαν στους δρόμους για ένα όνειρο. Είχαμε ελπίδες. Θέλαμε δημοκρατία και την ευκαιρία να χτίσουμε τη χώρα μας", λέει  ο Μοχάμεντ Ναμπίλ, μέλος μιας απαγορευμένης δημοκρατικής οργάνωσης νεολαίας που έλαβε μέρος στις διαδηλώσεις εναντίον του Μουμπάρακ. " 

        Τα σώματα ασφαλείας εξακολουθούν να δρουν πολύ δυναμικά εναντίον των αντιφρονούντων, σε μια χώρα που έχει αντιμέτωπους τους ισλαμιστές, μεγάλη φτώχεια, υψηλή ανεργία και ενεργειακή κρίση..





Η Μέρκελ στην Τουρκία. Χίλιες και μία νύχτες!





Το ...προσφυγικό πήγε να συζητήσει η Καγκελλάριος Μέρκελ μέσα σ΄αυτό το χρυσοποίκιλτο παλάτι, το ανάκτορο Yildiz της Κωνσταντινούπολης, κατοικία των σουλτάνων. 

 








Λέγεται πως η ίδια θέλησε να αποφύγει το απίστευτης πολυτέλειας Προεδρικό Μέγαρο της Άγκυρας, αλλά παρ' όλα αυτά δεν απέφυγε τελικά μια υποδοχή ανατολίτικης χλιδής, που συνάδει απόλυτα με το πνεύμα του νεοθωμανισμού που διέπει τη σύγχρονη τουρκική πολιτική..










Εδώ εις τους κήπους του παλατιού, μετά του Νταβούτογλου, κύριου εκφραστή του δόγματος του νεοοθωμανισμού..





 







Φωτ. από: iefimerida.gr.dw.com

 

 


Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Μια απρόβλεπτη παρέμβαση από τα θεωρεία της Βουλής. Όμως καθόλου άγνωστη η γυναίκα....






 

 

 

       Ένα απρόοπτο περιστατικό συνέβη την ώρα που στο βήμα της Βουλής μιλούσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επί του πολυνομοσχεδίου, που αφορά το τρίτο σκληρό μνημόνιο. Απευθυνόμενος στο Σώμα, έκανε λόγο για το δημοψήφισμα, με αποτέλεσμα μια γυναίκα από τα θεωρεία να σηκωθεί όρθια και να φωνάξει:

 

 "Ο ελληνικός λαός, κ. Τσίπρα, ψήφισε "όχι" στο δημοψήφισμα". Η γυναίκα ύψωσε μάλιστα μία μπλούζα λευκή, στην οποία ήταν γραμμένο ένα σύνθημα περί "δημοκρατίας". 

 

Ο Τσίπρας μόλις άκουσε τη φωνή γύρισε το βλέμμα του προς τα θεωρεία, χωρίς όμως να διακόψει την ομιλία του και σχολίασε, ότι "η Βουλή μας είναι το λίκνο της Δημοκρατίας". Τη στιγμή εκείνη, Πρόεδρος της Βουλής ήταν η κα  Χριστοδουλοπούλου, η οποία φώναξε στο θεωρείο: "Δεν έχετε το δικαίωμα να πάρετε το λόγο". Η παρέμβαση από το θεωρείο απαγορεύεται, οπότε το γεγονός προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση της αστυνομικής φρουράς.

 

 

                                                    Ποιά είναι η γυναίκα 

 

 

        Είναι απορίας άξιον, που ο τύπος σχολίασε το γεγονός, αναφερόμενος σε μία άγνωστη γυναίκα. Πολύ ενημερωμένοι δημοσιογράφοι! 

Όμως, πρόκειται για την   Α υ γ ή   Β ο υ τ σ ι ν ά,   ένα θαρραλέο άνθρωπο, με παρρησία, που υποδεικνύει σε όλους μας, συνεχώς, πώς πρέπει να είναι ο συνειδητός και ενεργός πολίτης. 

Τη γνωρίσαμε στη εκπομπή "Στον Ενικό" του Χατζηνικολάου, πριν δύο χρόνια, σε παρέμβαση - καταπέλτη εναντίον τού τότε Υπουργού Εργασίας Ν. Βρούτση. Απλά, αποστωμοτική! Ιδού το βίντεο:   



               
                  






Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

"Μπίζνες" με τα κονδύλια για τους πρόσφυγες;




 

 





       Σύμφωνα με το «Έθνος», το Ελεγκτικό Συνέδριο μπλοκάρισε την πληρωμή των προμηθειών για τη σίτιση των μεταναστών - προσφύγων    ύ ψ ο υ ς   1 0   ε κ.   ε υ ρ ώ,   λόγω αδιαφανών διαδικασιών. 

Επισημαίνει ότι δεν έχει διενεργηθεί κανένας δημόσιος διαγωνισμός, ο οποίος κρίνεται επιβεβλημένος παρά το έκτακτο των αναγκών, καθόσον με τη συνεχή ροή των μεταναστών έχει χαθεί πλέον η έννοια του έκτακτου. Παράλληλα, κρίνει ως αντισυνταγματική τη διάταξη στο φετινό νόμο, η οποία νομιμοποιεί όλες οι δαπάνες ύψους 10 εκατ. ευρώ για σίτιση προσφύγων που πραγματοποιήθηκαν με  α π ε υ θ ε ί α ς  α ν α θ έ σ ε ι ς   και χρηματοδοτήθηκαν από κρατικά κονδύλια. Όπως σημειώνει η εφημερίδα, οι δαπάνες έχουν πραγματοποιηθεί από την  ΕΛ.ΑΣ και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με απευθείας αναθέσεις, η δε δικαιολόγηση των ποσών δε γίνεται με παραστατικά, αλλά με καταστάσεις όπου   ο ι   α λ λ ο δ α π ο ί     υ π ο γ ρ ά φ ο υ ν   ό τ ι   έ χ ο υ ν   σ ι τ ι σ τ ε ί!!! 

 

       Πάντως, είναι γεγονός, πως τον τελευταίο καιρό υπάρχει μια ασυνήθιστη κινητικότητα για ίδρυση φορέων με σκοπό τη βοήθεια στους πρόσφυγες. Μάλιστα πολλοί απευθύνονται σε δικηγόρους και φοροτεχνικούς σχετικά με τη δυνατότητα σύστασης αστικών μη κερδοσκοπικών εταιριών κλπ., υποτίθεται λόγω του διακαούς πόθου τους να συνδράμουν τους αναξιοπαθούντες μετανάστες.

 

Με λίγα λόγια, η Ελλάδα που ξέρουμε δε πεθαίνει ποτέ!